【E3以後】莎木討論區4

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
不過光影做得唔錯,果張涼近照

張相地方應該隔咗條河,背景有啲距離唔似貼上去
起碼對眼比例好好多但有少少貼鼻,個鼻太直同平再高同粗少少就正,身型比例好靚

https://www.youtube.com/watch?v=zirOCinD17o
十幾年後有GAME出仲高清晒

https://www.youtube.com/watch?v=zirOCinD17o
十幾年後有GAME出仲高清晒

個數停咗一個月冇郁
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

暗盤係咪最少應該過咗9.5M,即係鳥舞全部都解鎖晒
可唔可以叫sega出project justice
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

過11M啦,都話左全部解晒
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

如果照目標賣到100萬隻,就收番幾千萬美金,點計都無蝕啦~
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

多咗平台同埋負擔輕又多優惠,依家買驚平好多又方便
以前又要買Dc又要落街買又冇減價嗰時買好似正版要5舊水 依家先4百幾
https://youtu.be/jKphQ1F1fzM
原來一張神室町地圖出過咁多隻
1同2又HD又Remake 同一樣野改少少賣3次
食屎啦Sega
食屎啦Sega

莎木點解唔賣多次?
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

以前又要買Dc又要落街買又冇減價嗰時買好似正版要5舊水 依家先4百幾

佢有次訪問講有鳥舞多野玩,本身眾籌鳥舞好似有排未到
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

我買機果陣好似九百幾,game就對唔住了,因為仲係學生
食屎啦Sega

莎木點解唔賣多次?

六仲要縮埋水
個數停咗一個月冇郁

定唔計silver果啲

今日更新左
實唔計啦

眾籌同投資分開計
更新完好似多幾千咁多

多萬幾

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

仲話白鹿村可以做到莎木1嘅感覺

咁咪有白鹿村有魔幻迷宮

仲話白鹿村可以做到莎木1嘅感覺

黃昏會有底底睇 夜晚就一街酒鬼 隨時要打mk仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞