【E3以後】莎木討論區4

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
莎花個樣仲衰過20年前

覺唔覺睇慣咗其實幾順眼
係啲表情同動作未做到最好

都係嘅,其實DC版本身表情都唔係好明顯

唔係咁講,依家係零 DC都有喜怒哀樂表情
連對白都未有,應該仲好前期,應該下年先有條完成7成片睇

小姐邊位

小姐邊位

我就兩種都接受到,依家個樣先似返大陸村姑冇咁日式,扑鎚用就可以再執靚啲
不過更多人接受唔到變咗第二個人

小姐邊位

我就兩種都接受到,依家個樣先似返大陸村姑冇咁日式,扑鎚用就可以再執靚啲

呢張相景還景,人還人,質地唔同

小姐邊位

化妝前,化妝後
Yu Suzuki: "1st teaser, dun be serious!"
Yu Suzuki: "1st teaser, dun be serious!"

可能只係將延期前嘅完成品拎出黎

下條片要下年

小姐邊位

呢張相景還景,人還人,質地唔同

直接圖link睇唔到
執執個樣先

覺唔覺睇慣咗其實幾順眼

呢張截圖人物好似有改良左
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效
希望搵到個有經驗既音效師

覺唔覺睇慣咗其實幾順眼

呢張截圖人物好似有改良左

呢張人景融合到好自然,有啲圖好明顯人景係兩舊野
某幾張圖或者幾個鏡頭都留意到有咁嘅情況,有啲塊面特別膠但有啲又好自然
簡單講東拼西湊出嚟 唔需要太上心
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

終於有人叫莎木
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

冇配音冇音效又冇故事,純粹放吓料俾個樣板金主過目交代進度
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

打交似FIGURE互相打交,如果大家上SHENMUE DOJO睇睇相,會發現有D圖係景一早DEVELOP好,但人係好似夾硬PLUG上去咁
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

打交似FIGURE互相打交,如果大家上SHENMUE DOJO睇睇相,會發現有D圖係景一早DEVELOP好,但人係好似夾硬PLUG上去咁

FF佢會執靚好多

下條片要下年

希望真係, LOL
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

動作黎講,真係除左打交好D之外,其他都有D怪怪…
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

可能人樣要同1,2remake 夾左先,所以遲啲做
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

可能未做capture
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

可能人樣要同1,2remake 夾左先,所以遲啲做

如果remake都用咁冇得拗 接受莎花回歸中式人設
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

可能未做capture

應該都無錢做
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

可能未做capture

如果而家未做咁應該又延
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞