【E3以後】莎木討論區4

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效
希望搵到個有經驗既音效師

冇配音冇音效又冇故事,純粹放吓料俾個樣板金主過目交代進度

打交似FIGURE互相打交,如果大家上SHENMUE DOJO睇睇相,會發現有D圖係景一早DEVELOP好,但人係好似夾硬PLUG上去咁

可能人樣要同1,2remake 夾左先,所以遲啲做

如果remake都用咁冇得拗 接受莎花回歸中式人設

我想莎花著返舊衫,舊衫靚好多
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

打交似FIGURE互相打交,如果大家上SHENMUE DOJO睇睇相,會發現有D圖係景一早DEVELOP好,但人係好似夾硬PLUG上去咁

涼算似
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

動作黎講,真係除左打交好D之外,其他都有D怪怪…

可能未做capture

應該都無錢做

好耐之前已經show過啲器材出黎

呢張都係人還人景還景咁

呢張都係人還人景還景咁

件褸靚左

邊個話D人無表情?
PS YouTube channel 同一日嘅片莎木就三十萬,其他片加埋都唔夠
可想而知幾多人唔俾錢等買或者食花生
PS YouTube channel 同一日嘅片莎木就三十萬,其他片加埋都唔夠

成班無俾錢 等抽水

夠晒話題性
陣間人物方面一個大翻身就fatfat

成班無俾錢 等抽水

朝早我去官網都好慢,可能好多人去左科水 (FF )

成班無俾錢 等抽水

個數停咗成個月
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

呢套太普通,希望有得換衫,舊衫就有少數民族嘅感覺
涼件皮褸一定好撚臭 著足一年
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

真皮應該可以防臭卦...
https://www.youtube.com/watch?v=-4bZ3eYE3BI

無左再貼

好唔掂喎
啲景收貨但個樣想點, 冇表情冇光源變化
畫質似ps3
莎花個樣仲衰過20年前

第一集送嗰隻附加碟嗰時最靚
但之後越來越樣衰
s kuttan​Although Peter and others are reporting the trailer was largely seen at the 10K backing diner

dojo bgm直播chat咁樣講
果時應該係2月左右......
s kuttan​Although Peter and others are reporting the trailer was largely seen at the 10K backing diner

https://www.youtube.com/watch?v=0mrHNVFX-6k

補LINK

記錯,原來係16年9月......
https://www.youtube.com/watch?v=1FIzKurgmeo

人唔好J可以J下景先

景真係OK,似係搞掂

成班無俾錢 等抽水

我睇番一D GAMEPAGE 留言同SHENMUE DOJO果D好兩極
其實反既人成日話隻GAME畀FANS自HIGH,咁點解又要屌呢樣屌個樣呢﹖
唔係盲撐,但如果D人硬係要用一線資金要求黎睇莎木係咪有D落差…莎木係一線,但呢個而家係名JE

成班無俾錢 等抽水

個數停咗成個月

可能未LOAD到
黑暗兵法,要人科水支持下
班人個樣好似吹氣公仔
目無表情咁

同埋打擊感除左動作
音效都好重要
依家段片仲未有音效

真皮應該可以防臭卦...

著左1X年喇…
莎花個樣仲衰過20年前

第一集送嗰隻附加碟嗰時最靚
但之後越來越樣衰

明明之前執過一次有硬照唔係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞