【E3以後】莎木討論區4

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
https://youtu.be/AHHmM2_HpXI

個角色模組可以再做好少少?
但有得玩就夠了...

其實係角色啲樣未做得好,會唔會係引擎問題
涼仔出鐵山靠

同應該無錢做motion capture
某啲角度嘅涼仔係幾靚仔,新角色都整好,我相信係時間問題未落實主角個樣
莎花睇片我覺得幾好睇再細執多少少眼同面型就靚好多,年齡上好似係中學雞唔可以設定得太老 但係

中間段場景靚到痴線,你話係功夫版地平線我都信
齋睇片可能另一回事但係動作快咗好多,真係似功夫片可惜係打擊感未夠
呢段片可以挑剔都係得人樣,始終未有gameplay
D人樣咩事 中左幅射
其實最大鑊人樣,應該engine事?
D人樣咩事 中左幅射

我朋友話似戴膠頭套做戲
某啲角度嘅涼仔係幾靚仔,新角色都整好,我相信係時間問題未落實主角個樣
莎花睇片我覺得幾好睇再細執多少少眼同面型就靚好多,年齡上好似係中學雞唔可以設定得太老 但係

齋睇片可能另一回事但係動作快咗好多,真係似功夫片可惜係打擊感未夠

其實執執人樣已經好正

其實執執人樣已經好正

但場景OK喇
係人…
有隻NPC OK, 但主角就好似FIGURE咁…
官網好慢
死啦今次,人樣同個人形點解差過E3出嗰次畫面嘅?
光暗貼圖都ok,動作都咁生硬,打嗰陣好似無質感咁,同電話game差唔多....
希望多一年會有好改善

應該仲未做motion capture
D人個表情好似中左邪術咁

明鏡止水

其實執執人樣已經好正

但場景OK喇
係人…
有隻NPC OK, 但主角就好似FIGURE咁…

泥膠人
全部SHOT 同一個表情
頂 d人既樣咁目無表情

鎧通 呢張角度似返DC個樣,可能左剪右剪

覺唔覺睇慣咗其實幾順眼
係啲表情同動作未做到最好

覺唔覺睇慣咗其實幾順眼
係啲表情同動作未做到最好

都係嘅,其實DC版本身表情都唔係好明顯

呢張大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞