堅守到最後都未打針的人

727 回覆
2380 Like 82 Dislike
科興都好多人打架 你去打科興囉 傻仔
一針未打 同埋計劃4月份拎埋Bonus就辭左份閪工 係屋企抖返幾個月 + 慢慢睇港共馬騮戲
香港免疫針關注協會:要求林鄭及陳肇始7日內交出數據
https://lih.kg/2863466

大家只會focus佢係anti vaxx唔單止反武肺針
但佢要求嘅野一啲都冇錯
但大家只會模糊焦點
【2022年】【年初三 LIVE】衞生署及醫管局4點半疫情簡報會
https://lih.kg/vPuRBAX
#720 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

唔打
有排都未到最後
班醫護
學中大直接ban鳩你cusis,online都冇得你上
報失身分證, 要幾多日先至拎到?
係咪一定要親身去攞
我驚趕唔切24號之前
工都辭埋,唔打
留得青山在,哪怕無柴燒
約咗下星期整,但無開
到宜家都未諗住打

點會! 只有我身邊去打針嘅人,佢哋會好唔好意思咁同我講話佢頂唔住被迫打針。
有啲唔打針真係會成份工冇咗,我只會同佢講每個人都有自己嘅顧慮,大家都要互相體諒;不過真係有啲自稱深黃嘅人,為咗接多單 freelance 而走去打針,我只會回覆佢一句,「無言」
會去打針嘅人某程度上都係唔夠硬正,佢哋邊敢比壓力我哋
咁咪唔好打囉
你遲左都要比人逼打
笑多陣好啦
咪就係你呢啲諗法 所以香港咪咁濕滯囉
大學生!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞