堅守到最後都未打針的人

727 回覆
2380 Like 82 Dislike
全部都唔係
韓國,而家半年一針
我嗰時拖拖拖死唔肯打,搞到gym真係唔得啦(一係三日一驗) 。。。就打咗,所以拖長咗個死期打第三針

而家韓國版安心岀殯會show埋你有冇打齊針,好仆街

不過有樣嘢好過香港係打第一針有副作用,可以免打第二三四n針
外國打就ok
香港打就盲反算
會唔會好似香港咁有黑警突擊去check?
唔會呀,其實你唔嘟,間餐廳/gym/venue staff唔岀聲,冇人會知
可惜多數都會好守規矩叫你嘟
一齊撐到最後!!
眼光放遠少少。。。
你咪過多排睇下係咪打唔打都一樣囉
唔想屈服嘅就唔好嫌要幾日驗一次麻煩

關鍵14日咗兩年
你眼光放幾遠?
你依家去得邊?同大家爭好多好多
遠到打完第三針咪一樣冇放寬過,我都未撚講打完針都要強檢,同埋葵涌邨既就算打左三針都要俾人封幾日
唉屌
好撚想等噴鼻岀然後睇數據再決定
我真係好撚驚打針 打之前個人會震晒
等24號上黎笑9你😂😂
記住堅持呀,打左正衰仔👌
利申一針未打
已經爭好遠,至少可以扮嘟
經驗話我知,政府死谷爛谷嘅嘢,十樣有八樣都係伏,依家打針,打一支就會有下一支,撈埋安心出行嚟用玩電子針卡,之後好大機會健康碼,所以叫打針就去打,叫人打針,用安心出行嘅人愈多,健康碼就愈快出爐。
唔想遲下比人轉色?自己諗啦,佢比得你嘅嘢隨時可以收,想後退幾多步換佢啲流嘢
冇得扮,嘟咗部機先會響
雖然韓國未夠港共痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞