堅守到最後都未打針的人

727 回覆
2380 Like 82 Dislike
政府都仲未話打幾多針先夠仲加強劑緊
好陰質!最後咪又係反口逼針~
打完針都仲要用安心出行,都係冇得夜晚堂食,冇得去旅行,冇得除口罩,咁打黎把撚呀
隻武肺進化到中左會死人
先叫我打針啦屌你老母
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0896841121001499

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7833091/

疫苗有佢嘅風險
你係咪覺得依家香港嚴重/死亡個案多到疫苗嘅好處outweight咗佢嘅風險?
我就唔覺喇
可以讀遙距課程/自學
變種一次打一支
喺外國。。。本身個人怕針,想等噴鼻都唔得
唔打針就逼你三日一驗
疫苗唔係100%安全 你打左冇事人地打完有事係咪你負責先仲要疫苗對而家隻病效用唔大 其次係香港都已經唔係疫苗有冇用既問題 你想比政府監控咪咩都聽話跟曬黎做囉
我仲堅持緊
到時唔打針冇得搞換身分證先再算

利申90後夜更的士佬
今年要換身份證
好多都係上連登講到自己一針冇抗兼笑人打針
然後自己打科興
5-11歲都打 佢哋啲老豆老母有咩事呀
喺外國呀
想做gym食飯睇戲滑雪就要打針
當然亦唔會有真係100%安全嘅針,但起碼平時啲流感針係做到99.999%安全,呢支武肺針得70%安全,你打埋我嗰份啦
該死總要死
頂住。。。我而家目標係唔打第三針
巴打respect
心裡面默默支持加拿大示威
條撚樣都唔知訓咗幾耐
呢兩年變種幾個月一隻
我都唔知佢係咪幾個月一針
未試過咁渴求想打假萄葡萄糖針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞