堅守到最後都未打針的人

727 回覆
2380 Like 82 Dislike
真 通常啲堅持唔打疫苗 好驚有事個啲
最尾無辦法之下 走咗去打科興

證明洗腦好有用
係咁洗你腦話打疫苗幾撚恐怖
之後就吹話打科興副作用細啲
如果點都要死 就揀科興
OK我更正番BNT未開始打OK? 依家無人想打科興咋
你過一兩個月revisit番個數據我驚你又嚇親點解咁撚多細佬打晒
五至十一歲兒童接種新冠疫苗安排
政府今日(一月二十日)宣布,五至十一歲兒童可由明日(一月二十一日)開始接種科興克爾來福疫苗,預約服務由上午八時開始;接種復必泰疫苗則由二月九日開始預約,二月十六日開始接種。
未有得打

條友係咁
百幾萬人未打針 = 幾百人未打
舉一個post=幾百條友日日出post

修辭嚟啫 唔係表面意思
//連登個風氣就係要講人打針就係白痴弱智支持政府 唔打針就係社會廢物咁//
連登嘅水好深
叫人挑起下二元矛盾
就冇人會嘈健康鹿嘅事
因為眾所鳩知就係冇人支持健康鹿
但有二元立場底下大家就會忽略各自嘅共同目的反而各嘈各
是但你啦 你講嘅嘢 唔係你字面嘅意思嘛
明架喇要深人理解推論架嘛
香港幾百人一樣 唔係真係等於香港幾百人一樣
其實只係講連登咋
5-11歲未打針 唔係真係講緊全部5-11歲未打針
其實我唔當科興係疫苗啫
點同你討論呀
睇到呢個post成班苗撚群魔亂舞講埋啲野都係配合政府
就知冇打針係冇錯
目光長遠啲
我哋要堂食要旅行要去唔同場所要通關要見殉仔
只要打咗針 就得架喇
依家打咗幾針 情況都好好啦
堅持一針不打!!
縱使面對社會壓迫搞到皮膚失調
可能又會面臨無左份工
相信好快就會天晴
The Great Reset
笑,之前有一排政府吹風話打針先可以堂食,有啲朋友真係為堂食想去打
一針不打
呢兩年唔同國家既防疫同疫苗政策同國民既反應真係好適合做社會學研究. 點解唔同國家既人會有唔同反應
但明明有冇效同副作用幾大係冇關係
唔明反苗被迫打科興個理據喺邊

利申:有打兩針,但反對迫人打針
3月有藥食,點解要打針?
最後真係要打點解揀4兄
用打針去分人係咪弱智,咁你就真係弱智
我公司要周圍去地盤,佢地應該 assume 左無人未打針,我都好耐無比人問過
毒撚原來係最後人生贏家
對住極權先唔好講反唔反抗,不合作運動已經係最低成本

歐美各國反抗嘅人多的是,日日上街抗爭打到九彩,香港封鎖哂呢啲消息同新聞,係睇TG先知道世界發生緊咩事,可憐嘅香港人仲喺度玩防疫,做奴隸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞