堅守到最後都未打針的人

727 回覆
2380 Like 82 Dislike
有無人知道拎哂所有資料入到去醫生診所個程序係點?
係味佢唔批就唔洗俾錢直接走人?定未入去之前同護士講我係問批唔批?
身邊全部朋友都係被迫針多
有無人知道拎哂所有資料入到去醫生診所個程序係點?
係味佢唔批就唔洗俾錢直接走人?定未入去之前同護士講我係黎問批唔批豁免打針紙?
我好想打疫苗
只係唔想打BNT同4Hing
+1 會繼續堅持
2月24日連安心出行都可以delete
加一, 等睇大部分大集團餐廳執笠
+1
因應政府擴大僱員特別上班安排和暫停非必須公共服務,由2022年2月4日至11日,人事登記辦事處只提供緊急補領身份證服務。

在上述日期期間,以下辦事處於辦公時間開放:

*港島人事登記辦事處;及

*九龍人事登記辦事處

而以下辦事處暫時關閉:

*觀塘人事登記辦事處;

*屯門人事登記辦事處;

*火炭人事登記辦事處;及

*元朗人事登記辦事處

市民可根據申請香港身份證收據(ROP140/ROP140A)上所列的期限到仍維持開放的辦事處領取身份證。而較早前已在觀塘、屯門、火炭或元朗人事登記辦事處申請身份證的市民,請待其恢復提供服務後才前往領取身份證。

如有查詢,請在辦公時間內致電3521 6565。

由2021年11月1日起,除獲豁免人士外,所有政府員工和市民必須使用「安心出行」流動應用程式 (www.leavehomesafe.gov.hk) 掃描場所二維碼,才會獲准進入政府大樓和辦公處所。因應新安排下需時核實個人資料,獲豁免人士輪候使用公共服務或進入有關場所的時間可能會較長,我們希望市民諒解

FYI利申BOOK定如果下星期無迫交通工具就去報失
打?打佢老母就打
未打
未打
班cctoy 見到人地打針就發癲 唔比人地外國打㗎
我屌柒完果2個打左針之後就入唔到
我就一針都仲未打既吹水死全家

主要係我份工一定唔會要人打針+有公司飯食,唔打都無影響

除非佢玩到唔打針車都唔俾搭門口都唔俾出咁我就跪喇
唔打啦 你咪捉 捉左再算
一針都冇撚打過
識好多唔想打嘅都因為職業要打根本都唔係為防疫
利申一針都唔會打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞