大覺得近10年最好玩嘅遊戲係咩

394 回覆
124 Like 381 Dislike
BOTW
Super Mario Odyssey
MHWI
GTA5
巫師3/2
RDR2/RDR1
對馬戰鬼

其實好多都好玩但一時之間我剩係諗到咁多
你一講起半製成品即刻諗起仲有隻 MGS5
又係小島條友既
碌左成個POST,決定完全BLOCK 算
partner都肯enjoy先好玩
人中0真係underrated
雙主角每人4個mode打起上黎唔會悶

真島條線正到pk
又補返桐生同錦嘅故事

玩呢隻入坑
玩晒8集最好玩都係0
初期個passive tree,active skill+support gem,再之後ascendancy 加埋真係好有驚喜
之後變咗做爆屍game,唔知咩事俾人one-shot,隻game節奏癡撚線咁愈加愈快,乜野都有個timer逼你要殺得快就棄咗
有幸個段時間有女朋友一起玩唔係一世都唔洗玩呢隻神作
The Witcher 3
Red Dead Redemption 2
NieR: Automata
Kerbal Space Program
Metal Gear Solid 5
Civilization 5
Heart of Iron 4
Scarlet Nexus
Skyrim
Transport Fever 2
Rdr2
沒有第二選擇
football manager
最鍾意係啲side content
金錢島、四驅車、風化島(小雪)
先唔好講abby感覺上為左政治正確而咁大隻 個劇情發展係R撚晒頭
你殺左上集深得人心既主角 然後要玩abby 叫人點代入到
我打到唔記得推主線
淨係起成咗一個可以有效送外賣嘅道路系統, 就已經令自己痴咗線咁係咁送, 送到自己資源滿晒都送
真係正一玩就停唔到
上個禮拜爆完DS1 remastered
依家打緊DS2
之後就DS3再Elden Ring
話明最好玩 樓上個啲講一大堆出黎係做乜鳩
文盲
男人露胸肌有咩好bam
apex
among us
電車之狼
FF7 REMAKE
tqqq
唯一一個女朋友超級中意一齊玩嘅遊戲,玩到後面唔捨得end game
呢個真係神作,冇玩過係人生遺憾
bf2042 未成品都未最差 你竟然拎lee出黎
DQ11
Kingdom Come: Deliverance
neir automata
如果FFXV 個故事寫得好啲都會係神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞