自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
會對應劇情自動郁
同佢講vr 玩運動game,減肥
Oculus官網唔係可以直接買咩
價錢同Amazon一樣,亦都係free shipping

https://www.oculus.com/quest-2/?locale=zh_HK
想問下q2 拎黎玩game掂唔掂
How much
真定假呀?我j咗幾次就覺得悶,d角度來來去去都係咁,又唔係自由郁,睇返2d av d第三角度仲好j
先入手quest2
開埋比佢玩mini game

之後自己join sex like real ,根本唔會知
The handy 就難攪啦 大大舊
打機我都真係建議q2
g2條線都唔輕
lm
打得飛機多個樣好猥瑣
q2 64gb賣唔到幾多錢
賣得賣
等多兩年,到時就等12k/16k
唔好玩啦……

oculus go 1280 × 1440 pixels per eye = 3686400
oculus quest 2 1832 x 1920 pixels per eye = 7034880
差距咁大

1832x1920以上就係無SDE moon

咩叫SDE? SDE係screen door effect

連住條線點睇片喎
quest2可以直接戴眼鏡,佢有跟個glasses spacer

我原本都諗住買vr鏡片,玩咗晚發覺根本無需要,個虛位啱啱好放到副眼鏡反而個strap就真係要換,原裝戴到頭痛
7000幾,打到j 裂
128GB 係咪夠洗, 你地會唔會買埋個咩頭帶
謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞