自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
電莖損手
17號星期四凌晨美馬落 order,用AmazonGlobal 快捷配送,今朝(19號星期六)11點 UPS 撳門鐘!
準備幫賓州癡膠布
本身都諗住買新電腦,有預算買到去3070
但search一下,有人話3070 8GB VRAM唔夠VR用,反而3060 12GB VRAM仲好

"托朋友用技嘉的3060测试了半条命alyxblink
分辨率开高点,显存占用能上10G,而且能全程满帧90hz运行,看来大显存在VR这块还是吃香的,偏科生实锤"

"之前看到过反馈 就vr体验而言 3070反而没3060好"

3060定3070好呀
無本錢上3080
我張卡得6GB VRAM
玩half life有時開game都會彈句唔夠VRAM出嚟
但我玩到爆機total 18粒鐘都唔覺有咩問題
你俾我揀我寧願揀3070
如終VR大食嘅game唔多
10隻手指真係數得晒
同埋我玩一般PC game嘅時間一定多過玩VR game
爆少少問題不大
系統ram會頂住
睇將來

其實而家開始好多移植GAME

例如cyberpunk vr或者resident evil remake

後者真係好清

完全屌打其他VR遊戲,不過都好食效能

比較期待cyberpunk

岩岩更新,而家支持vr motion

渣槍渣車格檔斬人都得

比多少少時間佢,隻GAME應該會屈到痴線
仲煩緊買唔買好
打個飛機又要駁火牛
搞完又要洗

未買已經諗不如緊整個夾架放枱
巴打 想問多最後一次
佢係SF送定UPS其他?
外國網應該都係送上門無得簡自取櫃個啲?
巴打 想問多最後一次
佢係SF送定UPS其他?
外國網應該都係送上門無得簡自取櫃個啲?
有D想JOIN SLR Premium, 有冇promo code可以SHARE?
我Joy左差唔多一個禮拜 覺得好過vrsmash 無論片嘅質素 數量 定係介面 都好好多

但係每三日只可以down 30套片

不過可以揀唔同嘅解像度

計返條數Join一個月已經可以download 300套

強力推介
其實香港都有,但當然貴一兩百
都係官網買好
巴打 答埋我
JJ的幸福靠你
唔係同一個人 但我係香港買
打算一筆過俾錢join LIFETIME唔洗煩
請問SLR 點樣down 片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞