自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
Ching 你又喺到導人洗錢
上年就係畀你搞到我買咗quest2
我柒咗你咪唔會囉
溝女玩音樂GAME都好玩,一齊玩夠氣氛
我都係咁話 濱州都損左好多次
有老婆 有SP 有叫雞 都有需要打飛機
收到巴打 想問多樣野會唔會頭暈?我平時坐巴士都好易暈

仆佢個臭街啱先睇VR咸片打丁俾老母撞到正一正
https://lih.kg/2581687
以前用過電話玩,又蒙個角度又on9
最慘手機唔想放片,上個垃圾avgle又又廣告

想問下q2駛唔駛食電腦個spec?
用緊laptop display card 得1060
同佢講打機嘢
呃佢話係入電話嗰啲款 100幾蚊
用就無㗎啦
星期六日話打機打夜啲 去第二間房玩
喺隔離都敢用 Ching勇者
結咗婚就明白嘅道理
你用4,5年前黎比較
VR 1-2年已經一個代,改善好撚多

如果你無fd有機可以俾你試既話

我建議你去party room/租部quest2試一試,一定會改觀
eg.
https://www.instagram.com/vrtogetherhk/
嘩,咁快入元宇宙
價錢唔貴 值得試試
Tg group曾經有巴打話佢試過VR睇緊三上,叫老婆現實幫佢口爆,唔知佢仲健唔健在
佢老婆肯?
Q2本身就係一部遊戲機 冇PC都玩得
仲要好多Q2 game已經 好好玩

1060大部份PCVR game只可以開全低,部份game仲要降低resolution先玩到

你可以去YouTube search以下嘅q2 game
最緊要唔好一開始玩 就vr暈
跟住部機變咗垃圾

開機免費三寶
First Contact <—First Steps進階版
The Key <—Show俾你睇vr可以幾夢幻
Elixir <—Hands進階版 開心好多

新手俾錢 唔會VR暈三寶
Beat Saber 有PC But 建議買Quest
Moss(有廣東話) 有PC 買PC
DropDead ✅CrossBuy 買Quest包PC

Q2進階唔再企定定 俾錢VR game
Resident Evil 4 - Q2獨家
Onward
After The Fall ✅CrossBuy 買Quest包PC oculus版

睇post
Oculus quest 2玩Steam VR討論(21) After The Fall成大熱VR Game!
https://lih.kg/2805843
好似話呃佢老婆自己玩緊釣魚game,有啲悶定點,好耐之前,唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞