自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
聖誕節買咗一部最平嘅入門版
同埋Join左一個vr site
D片多到睇唔晒

最鍾意睇啲有眼神交流嘅片 真係好有真實感
其次就係睇啲多P嘅 好多條女 搞到個頭係咁兩頭fing 對眼四圍望 好撚忙

不過有時睇到對眼有D攰 同埋大近focus得唔係幾好 個解像度都未話真係好高 同喺大monitor睇4K片嘅細緻度重差好遠

有冇巴打一齊分享吓經驗?交流吓片?
Oculus Quest 2+Afesta VR+ Vorze Piston SA

Oculus Quest 2+SexLikeReal+the Handy

清晰度真係太唔得 好影響代入感

睇8k vr片先同一般720/1080p差唔多

利申 用緊Q2 電腦MON用4k
lm 先,買左未收到機,有無話邊隻player 必買
The handy 難唔難清洗?
易好多 同埋無Vorze咁易壞, 但無日本片睇
Vorze 好似超大部 有D誇張
好想試下玩
Q2 其實都睇到起格 有冇邊部再勁啲 同製片商又支唔支援到呢?
試過真係返唔到轉頭 睇螢幕始終有局限性
帶咗Headset 望個樣又得 望個閪又得
多女多P 仲刺激 望吓呢條女又望下嗰條女 真係好唔得閒
不過瞓喺床度睇好難搞 條女喺下面吹簫 要趷起身彎低腰先睇到 好撚煩

其實oculus 有冇躺平mode? 搵咗好耐都搵唔到
唔好形容得咁具體
想問The Handy正唔正 會唔會唔同步 謝謝
諗起以前玩嗰啲cheap雞3d眼鏡睇a片
要成個人擰轉先睇到條女
嗰個係你阿媽嚟㗎 見你除晒衫帶住副眼鏡打飛機 想比張被你呀
有冇得配埋智能飛機杯玩,同畫面同步就正,條女高潮就夾實碌鳩
Oculus guest 2 已經好好
Slr 有script個subscription 一個月300幾好貴,但無其他代替到
睇日本果啲係咪好真
然後突然間有啲位係格仔
睇外國啦,日片D女都好醜
你係邊到買部oculus?
Amazon+代運
AV推動科技發展
巴打 total幾錢左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞