自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
來吧倒轉地球
你識唔識野,Oculus 2個 ratio 係每隻眼 1832 x 1920,合埋細過 4K,你唔睇正版邊有得睇,bt 係好撚耐
Ching 有無教學
呢d renew 機會唔會就係香港鋪頭d "行貨"
賺到笑
如果要連電腦睇
係咪電腦down片,連落部vr到
再電腦播就得?
包裝或者入面係咪會寫明renew?
否則香港鋪頭入貨,renew 貨當全新貨賣,爽死佢地
同一wifi就唔洗
唔係話要用lan 線咩?
Wi-Fi好lag?
包膠膜呢d 易過借火
而家無哂貨了?點解我google唔到有天貓香港呢樣野
如果無買過全新,唔會知入面會有d 咩
我notebook用Wi-Fi連上網的
買咗一年, 特價比咗年費用slr 睇,又唔洗dl 又夠清
有啲片條女哄埋黎耳邊講嘢,佢個喇叭做到好真、好似真係有人耳仔特登吹氣咁,其實佢點做倒

打機就推介連電腦steam玩half life alyx、beat saber、super hot、pistol whip、walking dead sinners、table tennis、

唔連電腦steam,用內置打機畫面好難頂、好差,
剩係玩beat saber 、super hot哩類就冇所謂
同made in china外國貨一樣,要成批送返去產品國家,再分發黎香港
淘寶個apps入面
比左咩野年費
如果入Q2,大家有冇D咩配置建議入手?
岩岩見到slr lifetime 半價都成700蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞