自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
鏡片邊度可以買?
美森要比運好唔抵
定唔要鏡玩住先
入黎就係為咗睇呢張圖
VRsmash真係J撚到出血
好貴姐
我無con
咁唯有睇下最平嘅方法..
載住眼鏡玩會好唔舒服,所以要買個專用鏡片裝上去,當載咗隱形眼鏡咁啦
所有遠近視、散光都會配埋,分分鐘睇得仲清過啲冇近視有散光的人
quest2官網禁入去個第三方就5,600咁上下,淘寶就2,300有交易,睇你點揀
至於暈唔暈係好睇人,如果你本身有3d暈嘅咁你都好有機會有vr暈,我自己打開機就覺得ok,係玩得耐個腦接收太多訊息有啲攰啫
有無得配搭埋 自動飛機杯?識唔識跟番個節奏自己chok?
淘寶 打 oculus 2 鏡片,之後驗一次眼/你之前整眼鏡參數比鋪頭
可以自己一個account set 其他account 比其他人
Browser 有private mode 可del history
唔使
唔可以
想問除咗打J仲有咩玩?
啲貼士幾啱使

然後小心得是其實訂一個月就夠了 如B站有一天下載10部限制

但說真的整站也只有400多部 而且一半以上還是舊規格4K甚至以下

而且普遍更新快的一周也兩三部而已 增長緩慢

加上VR我是很挑片的 所以其實一個月抓光能看得片綽綽有餘

買一年的話只能說很多是斗內摟XD 終身就...信仰無價

(然後B站的訂閱一個月雖然解析度寫6K, 但實際上8K的片都可以下載沒問題)

所以高CP法大概是趁節日特價(例如現在聖誕季, 單月可到7x%OFF)

幾個站隔半年一年再輪流訂一個月這樣
現在多咗一檔叫 POVR,又係幾多唔同 studio ;最好就唔好學上面位巴打咁買終身啦。
我覺得幾抵玩 應該有幾百套唔同發行商嘅片
有 可以 樓上 講咗 handy
好多人打機 resident evil Job simulator 又或者玩vr chat
慘....問左幾間都冇貨
得一間有256 3180
樓上有個網站講得幾啱:

然後小心得是其實訂一個月就夠了 如B站有一天下載10部限制

但說真的整站也只有400多部 而且一半以上還是舊規格4K甚至以下

而且普遍更新快的一周也兩三部而已 增長緩慢

加上VR我是很挑片的 所以其實一個月抓光能看得片綽綽有餘

買一年的話只能說很多是斗內摟XD 終身就...信仰無價

(然後B站的訂閱一個月雖然解析度寫6K, 但實際上8K的片都可以下載沒問題)

所以高CP法大概是趁節日特價(例如現在聖誕季, 單月可到7x%OFF)

幾個站隔半年一年再輪流訂一個月這樣
想問下

我依家手上有 PS4 VR
點樣可以試下

唔好理質素先
我想試下個感覺

零認知求教
唔該你
因為男友講過話想要部,睇完呢個post唔想買
買俾佢一齊玩啦 佢睇片你幫佢吹 一定好愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞