自從買咗部Oculus之後一日打幾次飛機搞到條賓州都損

838 回覆
601 Like 39 Dislike
有vr ready pc就夠,無就唔夠
點解64? 你諗住買2手?
樓上話Q2主力係串流, 有細買細
最細咪係64
imac 得唔得
全新既,最細已經係128,同64同價
賤人 阻撚住個地球轉
香港獨立之後一定要將呢個冚家剷掛喺尖東示眾!
利辛 喺外國 響香港嘅切勿跟機
有時對個閪落塊面度 完全Focus唔到
結果就會係成個畫面都係格仔
屌你老尾都on99
西洋係好過日本好多,無計
淨係無格仔都贏
wireless 黎講係top
lm
今時今日,除左大型電器/貴價電器之外
大部份mouse/keyboard/耳機/router/cable/display card等既保養責任其實都由廠家轉架左去代理商
而就算正宗授權代理都只係責負收貨,然後將d壞貨轉交廠家做維修
又因為時間問題,依家普遍都會以一換一代替
至於你換到果隻係全新、定翻新貨,就睇你彩數喇

到依家都仲有好多人天真到以為會有個技術人員拆開你果隻壞貨做維修
打咁大段野去解釋「私保」
16號買預計28號送到 但21號先ship依家SF仲未收件 新年前都唔知收到未
Amazon買咁耐野睇黎會第一次試下過左預計日期都未收到
咁都好d 你地有係配埋飛機杯?定手打?
所以咪百貨應百客囉
有d人,一定要有保養先會買既
香港無代理係咪唔用?

btw Samsung D SSD咪一樣大把人用?
話時話,部機有無得隱藏1 d game同app
始終遊戲機呢樣野唔會一個人玩
最近學緊玩 virt a mate 呢隻唔止賓周都損
直頭j到手斷
用3080玩 入面d囡唔會起格 好清
無代理,人地買唔買係人地嘅事
d 鋪頭水鳩人話自己鋪頭係香港代理就係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞