穩穩陣陣趨勢投機(4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
buy 200×2000@20

gun

1手

有關巴 無窮人

gun

1手

有關巴 無窮人

5浪徵兆

gun

1手

有關巴 無窮人

5浪徵兆

gun jo
btw 追縱左關愛巴, 成日見倒關愛巴追擊三色貓好撚正

gun

1手

有關巴 無窮人

5浪徵兆

見佢企得穩19蚊先搏入去
打算食到1浪就走

gun

1手

有關巴 無窮人

5浪徵兆

200點畫

gun

1手

有關巴 無窮人

5浪徵兆

200點畫

1548 賺大了
1548 賺大了

我記得 巴打你好似all in左?
今次fat fat
1548 賺大了

今次fat fat

20萬
講開又講 我地應該會見證融創 萬達 樂視呢3間公司玩高級財技 香港人埋單

details

我認為1918 是有意做藍
可以追入
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

勁。對支那科技醫藥股冇乜信心。好驚停牌
認真 留意下隻358

週線圖頭肩頂喎

唔係啦 近排個底排列好緊密 頭肩頂唔會咁
認真 留意下隻358

週線圖頭肩頂喎

似集氣升多
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

呢隻野出名到美國asco都揾佢做演說 研究係真材實料 雙靶點係獨步全球 以家要錢係美國搞臨床出藥 水份小 非老千 等融資
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

對好多支那股都冇信心
不過1548早排有巴打分析過 佢覺得呢隻好有潛力
講開又講 我地應該會見證融創 萬達 樂視呢3間公司玩高級財技 香港人埋單

萬達係大陸瘋狂開無人行既商場
呢方場真係同樂視夾到岩岩好

鬼城大陸好多
過三四年就會開始有人用

根本王健林就知房地產有泡準備要爆
屌你老本行 玩左咁耐 以家同我講玩軟實力
仲要借埋錢比融創買自己資產
融創成個on9 咁 食晒d垃圾 仲要連續食樂視加萬達

唔好比我估中 跟住融創會炒起過

然後上藍籌入指數成份股 拎香港市民d mpf接貨 然後扔股票cap水最後美國加息縮表資泡爆煲

千其咪撚比我估中

hehe i think 100b market cap so
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

對好多支那股都冇信心

呢水係炒業績 9月炒入深港通 之後就等佢分拆子公司上納指 呢隻野市值以cro計最少300 億以上 佢以家淨係賣水比其他公司做生意
遲下有錢可以自己攬埋黎做
認真 留意下隻358

週線圖頭肩頂喎

似集氣升多

睇底部成交似大行唱淡吸貨多
麥格理評跑輸大市 壞消息盡出 等起機

技行上合理既trade
但下半年賭股上行空間不再吸引
有更好選擇既版塊
隻3988咁快彈反上去
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

對好多支那股都冇信心

呢水係炒業績 9月炒入深港通 之後就等佢分拆子公司上納指 呢隻野市值以cro計最少300 億以上 佢以家淨係賣水比其他公司做生意

照咁講應該可以入多啲貨
一半揸到9月 一半長揸?
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

對好多支那股都冇信心

照咁講應該可以入多啲貨
一半揸到9月 一半長揸?

4分1渣到業績出 然後下有沒機回
沒回都唔好追 等9月
1548 賺大了

今次fat fat

20萬

好有膽色

對好多支那股都冇信心

點分析都唔及一個假數消息玩鳩你

技行上合理既trade
但下半年賭股上行空間不再吸引
有更好選擇既版塊

me揀股is弱項
不過對支那股太有戒心
唯有揀呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞