穩穩陣陣趨勢投機(4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
27應該點畫?
想睇好佢但想搵個好啲既入市位

maybe前頂support

岩岩掂呢一下彈得好急
關愛巴可唔可以講下1415
隻3988點睇連陰燭左3日
升果時好撚威架你, 點解而家又死哂狗咁問.
最憎呢種人, 我係關愛巴就唔會再理佢

我覺悟左

日日都可以覺悟一次又幾得意

有無咁好耐性日日剝一次花生
競價時段其實點玩

佢上下限5% ,咁我set 到3%左右, 係咪都要等一格一格咁升上我 set個價位先會進行買賣??

同開市時間一樣要一格一格咁上??

好似係對最多交易既價
想問一問今日3993個枝係咪射擊之星
咪撚理佢啦,日日叫 175 春, 睛巴個 post 俾人屌完就去呢度叫春
賺錢人地叫你放你又話有信心長hold
蝕錢又叫春,人地叫你止蝕你又話睇好前景
業績好但升唔到 3,4% 又叫春
你話你博咩 ?
叫春係人都會,蝕錢咪吸收下經驗下次唔好犯錯咪算
賺錢人地叫你放你又話有信心長hold
蝕錢又叫春,人地叫你止蝕你又話睇好前景
業績好但升唔到 3,4% 又叫春
你話你博咩 ?
叫春係人都會,蝕錢咪吸收下經驗下次唔好犯錯咪算

百屌不成材,佢係呢個post都比人屌左好多次
btw連登有愛師兄你仲忍得住未block佢

冇眼睇。我星期四走左喇
關愛巴可唔可以講下1415

想問一問今日3993個枝係咪射擊之星

唔太算
anyway高位燭上影線長都唔好

冇眼睇。我星期四走左喇

我冇除淨後內銀會沉淪既覺悟..所以又中伏
基本面撚揮揮手
推隻撈底股358 下半年應該最少有20% 升幅

冇眼睇。我星期四走左喇

我冇除淨後內銀會沉淪既覺悟..所以又中伏

所以我坐緊了
基本面撚揮揮手

想傾下, 點解覺得358 好?
金屬似只炒鋼同3993

如果下半年跌市既話, 358 似跟跌多過會逆市升
基本面撚揮揮手

你咩位買?
呢隻野唔係長期要中國政府補貼咩?
關愛巴點睇hsi
好多熊仔
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

同我夾爆哂啲gummy bear唔該
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

同我夾爆哂啲gummy bear唔該

好痛呀
基本面撚揮揮手

你咩位買?
呢隻野唔係長期要中國政府補貼咩?

我12 蚊買入 你地留意下新聞 3月開始 全球銅業開始大罷工 供應少左20萬噸缺口 銅價升到痴左 你睇返358首季增長成140% 半年結打個和都80%

仲有 留意下最近車股銷量大增 仲有雄安新經濟地域發展 同美國基建開始 對銅需求又增加

銅係屬於周期股 經濟底部反彈時增幅可以超癲 而江西銅屬同行中pb最低既一隻而且係5年新低 即係代表每股價值最高

而pe屬40高多倍係利好顯示
因周期股向下盈利下跌急速會令股價跟唔上而形成高pe 所以唔同一般股玩法 高pe入市 低pe出市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞