穩穩陣陣趨勢投機(4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

同我夾爆哂啲gummy bear唔該

關愛巴點睇hsi
好多熊仔

好痛呀

痛到highbigj... 夜期琴晚無走,今日幾支大陽燭隊埋黎
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

好痛呀

痛到highbigj... 夜期琴晚無走,今日幾支大陽燭隊埋黎

why冇隊穿到uptrend要沽
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

好痛呀

我本來預佢落到24800先再上
好彩有買5牛頂一頂
1415 睛巴個trend似有得上定短期都收皮
關愛巴點睇hsi
好多熊仔

好痛呀

我本來預佢落到24800先再上
好彩有買5牛頂一頂

個陣個channel底好似25000都未掂到

其實睇強勢股 睇班大陸佬買咩咪知 以家大陸佬買得最勁就係5仔 跟住追啦

其實睇強勢股 睇班大陸佬買咩咪知 以家大陸佬買得最勁就係5仔 跟住追啦

點睇班大陸佬買咩?

點睇班大陸佬買咩?

上法巴個網 然後睇數據分析 10大深港通投資股份

點睇班大陸佬買咩?

上法巴個網 然後睇數據分析 10大深港通投資股份

5,700,2318 呢3隻係大陸佬d北水買貨較多既股

成個大市以700 2318 175 同5仔較多錢流入

整體黎講同大市&大陸佬同步睇好既就係5仔700同2318
大家點睇今日既升市
基本面好似冇咩變過,今日升市會唔會係假升
大家點睇今日既升市
基本面好似冇咩變過,今日升市會唔會係假升

高位低成交升都ok 高位高成交反而要小心 走貨 個時暫時唔係太多參與者 可以炒多排

整固第三周 我睇仲有得上
今日3點10 2628 如企穩 會入隻3倍牛牛

咁就30%
今日3點10 2628 如企穩 會入隻3倍牛牛

咁就30%

隻輪仲有唔夠2%就到價

可唔可以講下點解咁睇
就咁睇 係穿左uptrend

可唔可以講下點解咁睇
就咁睇 係穿左uptrend

睇會回2.9左右盤一下上3.6 希望會咁行
但跌穿就又要打多次底了 又唔知要等幾耐
入1478較好 1415可以小注搏下
發覺國指隊穿左個短期down trend
應唔應該加注好呢
應唔應該加注好呢

加啦 呢水目標穿15年股災高位 要大時代
應唔應該加注好呢

加啦 呢水目標穿15年股災高位 要大時代

有冇咁好力水呀

823係咪應該咁睇
國指
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞