穩穩陣陣趨勢投機(4)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
關愛巴點睇3988
搭單問8008
之前4.7 睇完無買升左5.2x
而家回5 蚊想入

呢隻唔錯 買咗後要俾耐性
688點睇巴打
388 是咪下望195
388 是咪下望195

388唔知係咪甘睇呢,大於平均成交,但價停滯無力上,再掉頭落,勢麻麻?
951 請問是否還在上升通道上?
我返黎啦大家
2333長汽爆升5%,吉利死晒火

升又 跌又

咪升緊囉

咪升緊囉

買正股就唔好日日鳩叫啦,跌咪坐下

咪升緊囉

ok

如果你係全職炒股不如出街做下運動
或者打下機訓下覺輕鬆下啦
又唔會無啦啦世界末日
set好止蝕位得閒睇下個走勢就得啦
點睇2238,1177?

咪升緊囉

ok

又唔會無啦啦世界末日

我有返工既,但人工低細公司
多謝建議

可能前排幾日賺3皮幾,個人輕飄飄先作錯高追咗

正價你咪set個目標價由佢自己掛係到每日開市收市各睇一次咪算
段估隻吉利唔會停牌掛跌價咪坐下貨
唔洗係咁鳩叫承受唔到咪學下關愛巴set止蝕

咪升緊囉

ok

又唔會無啦啦世界末日

多謝建議

你咪set個目標價由佢自己掛係到每日開市收市各睇一次咪算

咪升緊囉

ok

又唔會無啦啦世界末日

多謝建議

你咪set個目標價由佢自己掛係到每日開市收市各睇一次咪算

唔好理佢啦 假膠 日日鳩叫
搭單問8008
之前4.7 睇完無買升左5.2x
而家回5 蚊想入

maybe近通道底入
關愛巴點睇3988

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞