(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡17 買眼鏡防比人水做傻仔

971 回覆
9 Like 34 Dislike
又要影又要遮
Dita 硬淨我好同意,我副united 俾老婆坐彎左, 俾眼鏡舖較番好可以繼續開心使用

另warehouse好唔好?
其實DITA 同 THOM BROWNE 都硬淨,睇你買邊個Model,我副011 坐過幾次都無事

W 呢間OK LA , 正正常常,都抵玩
屌,錯手按左負評
但人哋老細Joey集中打理大陸鋪頭,又上海又北京又深圳。自己諗
了解。
講起大陸生意 紅點嗰間弱智出個新年快樂都有簡體字 仲要寫春節
今時今日有撚自由行幫襯你咩
上目見ching 們都話ok?
睇黎你未遇過眼鏡鋪send WhatsApp 提你攞眼鏡都用殘體字
真係冇試過 好彩幫襯開嗰間冇
想問全視線有冇話咩牌子好啲?定係差唔多
Transition就Essilor出嘅,最新就第八代。
其他就係用佢技術。

Hoya就自己Sensity 2
Zeiss就photofusion

我會推Hoya同Zeiss

有副用緊Essilor T8變藍,用到燥
In Zeiss we trust
大家覺得昇治郎呢個牌子點?
請問有冇for眼鏡螺絲批推介
1800-2000合理
年紀大有老花,之前試過係唔同舖配兩次漸進鏡都覺得好麻麻,好難適應,副眼鏡一有少少走位就覺得睇野好辛苦,所以之後配返普通近視算,放棄老花鏡
最近個視光師介紹Hoya lifestyle 3i, 有埋部ipad 度你對睇近視老花個焦點,而家睇野好似兩個世界咁
一分錢一分貨
之前兩副都係Zeiss 黎
但呢次副鏡真係好貴
最後1700 買左acoustic line

屌唔屌埋好
利申己有4副dita, 有united黑金
有就唔好買
留quota 買其他
戴開墨鏡款做眼鏡
想問蔡斯做唔做到咁大面積嘅鏡片?
百零近視+散光
留返個錢啦師兄眼鏡業自從new black有確診都唔多覺眼鏡鋪有客

例如呢幅買完框拎去配蔡斯有冇問題?
話時話
黑框中金款除左Dita Tb Owden 仲有咩選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞