(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡17 買眼鏡防比人水做傻仔

971 回覆
9 Like 34 Dislike

求其有人放副新黑店眼鏡
睇下個眼鏡肶
根本唔識較
咁未叫個客人唔好買囉
個人都係唔舒服先放售

唔識sale不如做收銀
唔通買童裝又唔阻止佢咩

太多打手

冇標價又冇問題
唔識調較又冇問題
乜都冇問題
溥記上目可用coupon
今期行呢啲
四千中左右買到
如果你一次過配埋鏡有平即係差唔多
有無人戴緊/過Akira & Sons, 感覺如何?
見新黑成日有post 呢個牌子膠架,想試下
Sor,睇錯你要黑銀。
5700 5200其實差唔多(都係睇sales開得大唔大啫)
叫佢再平多啲或再打個折幾百都平到俾你。
推d細牌緊係好利潤啦

我一律建議Masunaga

作為dita thom Browne 代工
仲要同kenzos crossover

手工一流
我又唔認同
最緊要睇款 睇吓啱唔啱自己
覺得靚咪去試咗先
唔戴過唔會知好唔好
唔通戴Masunaga戴到柒咕碌咁都仲戴咩
而家講牌子你又講款

唔排除有啲款係獨家 (像萬年龜)
但如果某個款
Masunaga 都有類似點解唔放Masunaga 優先
鍾意就鍾意嫁啦 有乜點解
況且masunaga都唔係話真係好到你講咁誇張
好牌子 對得住個價錢 但未至於冇其他選擇囉

唔同brand 會有類似款
但係Detail同比例都會唔同
唔一定個個人都鍾意Masunaga
而我自己一定唔會戴佢
剛剛試左dita dtx131, 都唔錯,邊度買平少少?
代購
米紙新黑條片個男店員戴緊係咩model
Cap 圖望下

再唔係上去試再抄model代購
我覺得masunaga 真係幾撚正
不過香港入嘅款好唔齊,即使溥儀都唔多選擇
又或者好款入到黎一早賣哂俾熟客

最後新買左幅Linda farrow, 同舊masunaga 輪流戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞