香港酒店討論(19) 冇堂食淨係可以in-room

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
睇嚟W自助餐真係好撚污糟
上次同女朋友食完晚餐又係痾到傻
仲以為係自己問題,原來都有師兄奶過野
Thx Ching,最後決定食萬麗嘅自助午餐
有無巴打試過文華?
上星期試左半島
想住埋文華比較下
宜加無堂食 想book rosewood 個klook package 包早晚 3300左右算唔算傻仔
Rosewood 咩房
住宿及Hue午餐或晚餐體驗: 每次入住可獲得HKD 200 K11 MUSEA電子禮券,當日在房間內享用香檳一瓶以及座落於的摩登澳洲菜餐廳品嘗餐飲和飽覽180度維港景色

無寫明 我估係山景房 好似貴過以前好多 但女朋友想試啲luxury啲既酒店 之前已經住過Murray 考慮緊照book rosewood 定考慮 Jw / St Regis 食都幾重要
In-room dining 我會揀JW
想問dining credit有冇邊間可以做到就算冇early check in都可以當日lunch而唔係第二日
應該無一間會做唔到
Budget預1000-1500有無好推介,地點唔介意,想要有個靚景,乾淨原諒我無做research就開問
就算你冇做research 都至少俾多少少要求掛…
想包幾多餐/ credit /要唔要浴缸/ 山景都可以係靚景 之類

呢度啲巴打先至幫到你
浴缸有就最好.. 唔係城景都ok嘅
如果要埋lunch 自助餐會唔會over budget ?
最緊要真係乾乾淨淨 要影相都可以靚少少
萬麗海景
北角公廁
Hyatt Centric
萬麗海景/Hyatt Centric /Tung Chung Sheraton ?

萬麗海景book room rate = dining package 應該食buffet 仲有突
萬麗 d 嘢食值得推介
水準穩定,不過記得book 定位先
海洋公園萬豪酒店:冷凍盆菜
https://lih.kg/2869956

海狗公園間萬豪真係做乜都柒過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞