香港酒店討論(19) 冇堂食淨係可以in-room

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
邊間有
四季個海景套package 好似可以一戰
有啲咩
Lounge 包早/tea
1000 dining credit
見kkday 做promo
啲人真係痴撚線乜鳩都炒一餐
抱歉借位唔小心卜錯日子 卜多左今晚一間房

六折讓

https://t.me/kaitlynandnardo

我都係酒店住緊 可即場交卡
男朋友4月生日
好似無咩抵package咁

諗過黃金海岸酒店 好似有渡假feel
但得早餐同間房都要$1500唔係好值咁

想問有冇咩推薦
2000下

同埋想問港島香格里拉800credit食唔食到晚飯
想問吓大家如果去酒店想睇disney+ / netflix
如果酒店無smart tv,係咪都自己帶hdmi線?
Iphone駁hdmi落電視resolution 會唔會好怪有啲懶唔想帶laptop
有啲有埋hdmi 線 不過最好自己帶/ 用chromecast 果類(我未試過)
我自己通常帶hdmi 線同幾輕嘅surface pro
chromecast 有機會駁唔到酒店wifi
有陣時個login page 因為code 問題會登入唔到
Disney plus 應該唔可以project?
Through HDMI 應該得啊?等於電腦駁多個mon咋喎
我用iphone mirroring 落屋企部smart tv都得
我google過都見人咁講睇嚟都係買定個hdmi to lightning 安全啲
曾有確診或疑似新型冠狀病毒(covid-19)個案的大廈名單 d大廈多到咁, 點住幾時先取消呢個限制, 就算book聽日都有機會無啦啦上榜, d酒店日日要cancel N張單
JW 萬豪啦 比多D
iPhone OK 啦 你有原裝lightening to hdmi
黃金海岸酒店好舊喎
800兩個人有啲難
請問有無青住過Conrad?
有無咩comment?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞