香港酒店討論(19) 冇堂食淨係可以in-room

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果下年又extend一年會唔會好dum春
今個長週末都好似好墟冚
尖喜開埋cafe都full
個個拎券跑,唔full 就奇
根據香港政府通知,2月24日起針對12歲及以上客人,進入酒店餐廳、酒吧及指定場所需提供以下證明之一:1、因醫學原因獲發的《新冠疫苗接種醫學豁免證明書》。2、至少接種1針新冠疫苗的接種記錄。最新政策可登陸香港政府官網https://www.coronavirus.gov.hk/chi/vaccine-pass.html查看。
受到香港政府隔離政策的改變,有隔離需求的客人請在下單前聯繫酒店瞭解詳細的不同入境地區的隔離政策。

而家staycation 要打針先得?
兩座連埋一齊
要講同一座都無錯嘅
其實隔離酒店好安全
一check到有人中就會掟啲人去方艙
同埋香港而家咁多確診都無乜好驚
W酒店於復活節自助餐提供兔肉,慘被道德撚杯葛並要求道歉
https://lih.kg/2970419

五月就試新酒店
有d日子得返最平嘅房

東喜望海好
再喺頂樓食埋扒就
去過幾次,暫時仲生勾勾
Btw 冇晚市個度真係偏僻左啲,附近冇乜野好食,上次食過樓下商場間中東菜,痾撚到我屎眼都損
le meridian d dinning credit 原來唔可以疊加
即係每次500, 有兩個500 就要分開住兩次先用得?
應該係點都係得500
想問下,佢係咪決定5月唔開
利申 book 左5月頭,都而加都未有通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞