[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (121)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
50收
thanks 巴打
其實金磚真係已經冇全新嘅賣緊? 點解會搏demo機? 我自己玩任何隨身dap同iem一直都好抗拒二手或demo, 就係知道好大機會有暗病同有手尾跟
點會無 Fortress 果d 都有
買二手野最麻煩係所有保養問題都要自己搞姐
唔買二手嘅話好多舊野都會miss左(題外話)
巴打用緊咩iem
ak120的確正 有錢都想收返部
你去sony就一定有 不過佢個網貴過經銷幾千
咁我緊係同經銷買
經銷嘅話金磚可能仲有一兩部嘅
黑磚就應該真係冇啦(唔計個啲好細嘅鋪
我見let's go 上個月仲有係ig promote 金磚嘅post
不過就冇黑磚嘅post
而我去到個時 金磚黑磚已經冇曬

我之前都冇買過2手或者demo嘢
但見人話2手dap其實可以考慮
我又貪佢平又(以為)有保
就直接去馬
sony都係無貨
巴打你有冇行多幾間舖問有冇全新?果排唔只叻高, 幾個都係標15990, 仲唔知道現金價係幾多
黑磚都係signature series
年29先水個朋友直接係Sony買 15990用HSBC卡買滿8000仲可以分24期...
其實有冇去搵過嫁...
當然有啦
冇現金價嘅話 我真係上左百記/豐澤買算
我本身都想知現金可以平幾多
但最後收左皮
個時問左幾間 (但我冇入去啲好細嘅細鋪問 因為之前中過伏
:hi 我想問黑磚/金磚現金有冇得平
:你想買都冇啦

另外幾間就:黑磚/金磚停左產啦
而且咁搶手
我真係唔覺得佢會現金平比我
(我以為金磚都算貴 估唔到貨尾都咁多人買
睇到了 到時睇下洗唔洗破費
出齊新黑/金磚嘅話真係唔知點揀
而家用緊黑磚
之前我都有諗過收部ak120 貪佢有optical output又可以黎玩D有趣野 例如用ak120出去外置分音再出去2部或上mojo
y not both? 我之前都係由zx300開始玩 跟手買wm1a 之後再買wm1z 慢慢買齊曬
應該金磚 希望唔好咁貴
唔洗一出就買啦 等佢一年半載個價佢回落先買都未遲 反正都demo要等佢煲幾百粒鐘開聲先見真章
有冇最近先入手舊金磚同舊黑磚嘅巴打?
想知你地有咩感受?

Wm1a+m9 ; wm1z + z1r
西裝一定一套套買
跟佢組合買先唔論佢高唔高質 但起馬無咁易中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞