[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (121)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
肥花有人放啊
台仔野牌子aure 有咩評價?
無線耳機用家可以去返無線耳機討論po, 嗰到嘅巴打會討論得深入啲

True Wireless真無線耳機討論 (61)
https://lih.kg/2814876
無線耳機用家可以去返無線耳機討論po, 嗰到嘅巴打會討論得深入啲

True Wireless真無線耳機討論 (61)
https://lih.kg/2814876
想買條oslo但冇人放咁制
我覺得呢隻pro x都會出銅版
搵日去試下聲先,睇下岩唔岩口味先
請問各位大大, 小弟用緊AK380
如果轉SONY 黑磚的話, 聽感同埋風格係咪轉變好多?
想試下SONY 黑磚
周街jl有得試嘅灣點解巴打你要盲狙呢
請問各位大大, 小弟用緊AK380
如果轉SONY 黑磚的話, 聽感同埋風格係咪轉變好多?
想試下SONY 黑磚
周街有得試嘅點解巴打你要盲狙呢
巴打
其實邊度免費試機 最唔會比白鴿眼?
我怕俾人望住
sony專門店
jaben, 星際dma都唔會點理你

謝謝巴打 最熟都應該係星際
jaben都係過一條街姐
jaben 好大壓力
jaben 係邊既?
好多人睇住既?
fb search jaben hk
旺角專門店最好成套系列任插

謝謝 巴打!
jaben 人少,會俾店員望實,反而 dma 人多,真係冇人理
想問邊到會有Az60 / devialet Gemini呢類新少少又貴既真無線試

anyway, 熊仔對我黎講算係試得幾舒服嘅舖頭黎, 試完野唔會多問啲咩, 反而仲會問返仲有咩想試
試完又唔會hard sell, 我覺得咁樣已經算試得幾自在了

唯獨少少不滿嘅係舖頭入面嘅臺機source略嫌不足, 臺機試得唔夠過癮
我喺英京試嘢都唔覺有壓力,可能又係人多

其實三間都冇 hardsell,只係熊仔一行入去就好大壓力,可能太靜
試完

個fit仲衰撚過Z1R
有一批鳳凰啱啱到 (好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞