好灰心,想完全放棄畫畫

1001 回覆
1066 Like 29 Dislike
真,格劍起碼睇得落
其他個d
你中意嘅只係自己嘅自尊。。唔係晝畫
可能係啦
咁又真係睇落似曲線玩鳩人既...太認真撚呢個年代好多人都會覺得好假
由舊登開始已經知道袁生咩料
一句講曬 : 你都浪費左大家咁多時間同資源, 不如試下其他野啦
最緊要係你唔好再放上黎唔洗俾人知
其實鬼滅漫畫版嘅畫功同你差唔多
不如諗啲有趣啲嘅內容畫啦,漫畫嘅橋係重要過畫功
舊登年代,我都曾經以為呢啲可以係風格黎,點都叫免費本地創作
我諗好多人都有一段咁諗嘅時期,以後慢慢先發現原來係白卡佬
十年啦
要進步一早進步左
上面有人提左,廿年了
你講我ARM呀, 歷史總是在重覆, 因為呢個係正常面對心理關口嘅循環呀, 佢話人地HATER其中一個可能性其實只係討厭未行出心理關口嘅自己

我就唔怕佢鬧我HATER, 我本身唔睇網路漫畫, 只係太得閒入來呢個PO吹下水, 而且我做好後生仔MENTOR, 都見唔少呢D情況.
呢個循環其實唔係第一次出現,每次都係出黎引人注意,然後繼續生產垃圾
如果你真係搞得掂佢,大把人感謝你,簡直係為民除害
好丫,賭JER丫. 不過我無JER, 所以你輸左啦, HAHAHAHAHAHAHAHA, 我係女~~~~~~~~~~~~~~~~

吸人注意扮放棄 即係搵認同啦, 亦即自我價值差DD啦, 亦即佢自己其實察覺自己要處理嘅關口啦, 亦即佢慢慢有打算處理啦.
完全係好事~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我等你,唔畫正契弟
by 高登舊post

仲有

vs

可惜好多圖死link
肯繼續畫已經係進步
畫左廿年喇
仲小乜撚野朋友
自己研究下la
原來如此
條傻閪唔敢喺度回應人批評
特登開個post自吹自擂

邊個話我啲漫畫冇分鏡冇劇情?
https://lih.kg/2846300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞