【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike
幫手推吓好嘢
都係唔得

同埋 手動refresh雖然係會load返個插件
但係如果原link係指向某一層有highlight嘅例如下面
咁refresh完個highlight就會無咗

https://lihkg.com/thread/2841778/page/5?post=117
想問下 有無辦法clear晒所有標籤由零再import過
暫時未有呢個功能

有少量IT技術嘅話可以自己Delete IndexedDB
如果冇就唔建議亂嚟
PS 記得匯出哂啲記錄先
感謝
我自己試無論係整 自動重新載入頁面 定係改 @run-at
都一定會出現一係load一係唔load
就算有load都會load唔完整

髀加蕉整唔整
firefox直接開個新Container唔得咩
動態推post
如果有咩問題或者功能想要
建議開個GitHub account,去呢度講低

https://github.com/kitce/libel/issues/new/choose
Pushhhhh
GitLab一推
收爐一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞