【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike
樓主有無自己既label list share下
多數有list都係冇公開
係得#14一條公開
雖然樓主唔想用自己既影響力去label人
但我覺得個extension少人用既原因係setup(label咁多人)麻煩
如果樓主share下list,帶起個風氣,應該會多人subscribe同share新list出嚟
私人list share出嚟要刪走一大堆佢自己啲私人關係
再重新整一條訂閱list成個工程大到爆

不過如果可以整成單獨一個extension而唔係建立𡁵Tampermonkey的確會方便好多
推!
有無創世通用,template
樓主有咩影響力
樓主有無自己既label list share下
多數有list都係冇公開
係得#14一條公開
雖然樓主唔想用自己既影響力去label人
但我覺得個extension少人用既原因係setup(label咁多人)麻煩
如果樓主share下list,帶起個風氣,應該會多人subscribe同share新list出嚟
私人list share出嚟要刪走一大堆佢自己啲私人關係
再重新整一條訂閱list成個工程大到爆

不過如果可以整成單獨一個extension而唔係建立Tampermonkey的確會方便好多
帶唔起
乜鳩黎架
好鳩嚟
LM
咕姑固
晨早鳩叫推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞