【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike

有無時間望下老鳳條list邊個位格式唔啱
F5幾次之後老鳳LIST又正常返
好似得了 可能係text果一欄唔可以空 唔得再話我知
想問:LITrack LIST 個.json 係咩?
老鳳咁多post都整到list一定整左好耐
power_off以前問過佢會唔會出list
老鳳話冇時間整list
直至手動呼吸巴打出現
所以先覺得呼吸囝好勁
老鳳開咗差唔多3000個post 其中700個係狙擊post 好難人手 梗係用program
咁都program到

我全部人手入咋
純整自己條list其實直接開個新profile專for管理list用
之後匯出條list再手動改成訂閱list
之後再下個tor或者firefox用嚟睇json
#298682 連登大船 改名為 你試下人工呼吸
仲有 #268516 你試下停止呼吸
我諗應該得你有啲咁既主觀睇法
與其就咁鳩噏
你咪自己睇下你「警察都有老豆老母」果個回覆
同埋七一一周月屌鳩熱門無post
自己睇下正負皮數
就知認同你做法嘅人係少數

咁樣就係鬥黃??你唔知乜撚野叫做百屌成材???
你覺得靠屌人有用 覺得係百屌成材 你咪繼續做
我覺得你係鬥黃 我覺得無用 無所謂格 我咪做我自己認為啱嘅嘢
各自努力

我標籤你只係我主觀睇法 每一個list都係整果條友嘅主觀睇法
咪等多幾條友整list 多幾個opinion對你啲言論有公論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞