【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike
test 順手幫推
你去支囝嗰邊問問係唔係有相同問題
暴力改libel個js code
search "2011:" 後面 "p.prototype.renderSection"
後少少 "if(t(u))" 再後面個for loop就係parse啲label嘅位
其實係覆緊你另一個post我點整個 閱讀更多 諗住返番呢個post覆
github果度我無遇到問題
github fixed
疑似因為舊workflow影響
我開個新file再rename佢 + del咗fail嘅舊workflow就正常返
你條list出咗事
我開到喎
呀見到了 格式錯誤 唔該
fixed
既然你咁睇重正皮數 又唔睇下你張圖入面幾多人正皮我屌鳩你
其實我啲待定標籤係for reference用
我唯一肯定嘅係你有時會玩膠 就係咁
你啲膠係低質 係牽強 但至少係我認同嘅方向
唔係惡意「黃定藍」 「2022仲分黃藍」 「手足」 果類
你話「拎陳百祥單嘢玩膠係無意中協助政權散播防疫暴政」
其實方向上我係同意

其他「待定」標籤
你係咪真心想用賺黃養藍屌醒大家
你係咪真心覺得好多人都值得批鬥 唔是同路人
或者你係咪白兵fans
其實我對呢啲係正確定錯誤未有結論 所以標籤係「待定」

如果我無記錯 我無用過個template狙擊你
只係有時我唔同意你 就入你post同你真心辯論兩句
只係咁

與其喺度長篇覆我 不如你繼續做你做開嘅嘢
我有唔同意咪入post覆你 你再喺果度同我討論仲好
#2 同 #14 我都負皮咗
同我唔認同你個Post一樣
雖然我認同「拎陳百祥單嘢玩膠係無意中協助政權散播防疫暴政」
但我唔認同應該指責拎陳百祥玩膠果班人

睇返cost and benefit
「係無意中協助政權」係一個輿論觀感上嘅無心之失 本身已經頗為牽強
其實簡單提醒就得
你, #2同#14果種屌法所引起嘅互屌分化個cost就好大
特別係「無意中協助」 變到#2話特登「追求緊一個企喺佢哋嗰邊嘅極權」
#14又話「真係抵班仆街俾港共撚狗咁撚」 victim blaming, 合理化港共暴政 (「因為防疫撚配合防疫暴政 唔配有民主自由」之類嘅邏輯)

如果講到香港人咁抵死 就姐係拎走咗香港人爭取民主自由嘅理由
咁變相係叫人放棄反抗 因為佢哋根本唔配有民主自由
但又唔見你有label任何一個會員做「泛民狗」
已經錯啦 我有標過大中華膠 港豬 左膠
熱狗同陳雲果班多啲出嚟冷嘲熱諷引戰 玩膠誤導人 咁咪多啲標籤佢哋

條list係主觀就梗架啦 每個人整條list都主觀架啦
至於主觀得嚟係多人認同定少人認同
咁你就睇返呢度嘅正負皮 同其他類似嘅回覆

唔係話群眾一定啱呀
但如果次次都幾廿條友負皮你 你批鬥果啲post又有幾千個正皮
次次喎 你會唔會去諗下係咪每次都「公眾係白痴」唯你獨醒
定係其中你自己係咪有啲問題 值得反省呢
頂你堅戇鳩 你係咪文盲嚟架
個風向根本就無變過
上年單嘢係恥笑緊熱狗 邊有見到風向係支持戴口罩
唔該你跟正負皮排一排啲回覆 睇下啲人笑緊乜先啦
下面spoon feed埋你

[未證實] 未戴好口罩果條女原來疑似熱狗黎
https://lihkg.com/thread/2352601/page/1?order=score

#3 算係咁啦 班出名嘅熱狗日日孔乙己式黃絲精神病恐懼撚 出街咪又係戴口罩 (笑緊熱狗)
#6 男女都睇落精神狀況有啲異常 (笑緊熱狗)
#2 (圖, 顥示對熱狗咩樣)
#5 係熱狗先會咁 (笑緊熱狗)
#11 條女share 陳雲啲野 果然係垃圾熱狗 (笑緊熱狗)

警方拘捕一男一女 涉前日於昂坪乘巴士未戴口罩及誤導警務人員
https://lihkg.com/thread/2354630/page/1?order=score

#3 抵鳩死 分分鐘到宜家都唔覺得係自己錯 只有狗先治到同類 (呢條撚樣喺我條list度, 係真心on9鏡粉嚟, 有份屈黃, 唔知佢係真心笑緊果兩隻熱狗唔戴口罩定笑緊佢哋弱智到去誤導狗)
#9 依D就拉到 陳百祥就唔拉 (笑緊狗)
#17 (笑緊對熱狗戇鳩, 俾虛假地址諗住無事)
#4 熱狗 (笑緊熱狗)
#5 可能拉完,過一排搵唔到證據就撒控 亦....可能警察「突然好叻」搵到證據繼續告。 (笑緊狗)

九巴插畫諷拒戴口罩情侶「醜樣」 網民齊聲讚好:完美演繹神髓
https://lihkg.com/thread/2367587/page/1?order=score

#2 啲熱狗真係低汁九巴靚抽 (笑緊熱狗)
#3 今次我哋熱狗啲面比你掉晒! (笑緊熱狗)
#4 智力門檻幾多 (笑緊熱狗)
#6 左邊條TB 最後粒水 (笑緊熱狗)
#25 (圖, 有架巴士車身有隻熱狗, 笑緊熱狗)

我發覺呢個係獨醒撚通病嚟
文盲 唔識睇風向 少數人嘅言論無限放大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞