【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike
我都有試過, 但係未試過嚴重到成個browser都lag
最多係連登嗰一個tab會lag到好似frozen咗一樣
因為你未開夠多tab,我習慣係一次過係連登個通知到開十幾個post.
我試過熄Libel做開十幾個唔同既post係冇事,記得以前個script唔係咁.
所以依家都係熄左個Libel.
同埋應該唔關訂閱左幾多list事.
因為我之前剩係訂閱左一個list都係有呢個情況.
frozen. 我都係成日frozen.
因為我習慣係睇晒所有熱門post,同埋十幾個台既熱門post.
一累積起黎個tab就好lag,但熄左Libel就冇事.
似係訂閱list多咗就會咁
我反而係裝完自己4條list之後,有時會成個LIBEL唔見咗,或者LIBEL喺度但我自己4條list唔見咗(要重新訂閱)
之前firefox就有人發生過只係更頻繁
chrome唔係冇只係相對較少
我係chrome
我試下開個冇addons嘅google account睇下得唔得
chrome喺tampermonkey load Libel個速度比firefox快應該冇咁易出事
呢條友真係9成直接引用黨媒藍絲
下次更新加
狗隻太多 追唔切
大灣驅我個人blocked
開佢波之前建議入觀察LIST先比較好
啱啱佢有解釋返公眾係白痴巴打提出嗰2個post

盛智文:香港終究要「重新向世界開放」應該要「與病毒共存」 「動態清零」只是一個政治名詞
https://lih.kg/wmyNMPX
#194 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

睇下公巴會唔會有多少少資料提供到
btw你條off list出咗事最後面收尾code似收錯尾
已修正 多謝巴打
重係錯code
呢個都改埋了
不過都好似detect唔到第一行(會員號碼1734)
#88743 公眾係白痴 呢個會員可唔可信有爭議

以下係另一位會員 #18477 肥_仔 對佢嘅狙擊template

白兵轉述:拜登政府剛剛給了普京180億美元!!!!
https://lih.kg/biBtgjV

另一位會員 #389613 交加街38號 指控佢真身係劉正
另外亦有人(包括#88743 公眾係白痴) 指控 #389613 交加街38號 同埋 #385161 正牌黃世澤 真身係黃世澤
兩邊嘅爭論自行判斷

【疫情真相】356人死亡!!73%死亡個案沒有接種疫苗!!601宗ICU個案!!18歲以下嚴重24宗!!當中1人死亡!!
https://lih.kg/imsKFT

蕭生:有啲完全不負責任嘅人話叫人打針就係幫特區政府,你死咗去啦你!
https://lih.kg/vRjtNQX

大家都唔知對方係咩人定係咩團隊 希望大家盡量起底
包括對我同埋對呢個討論post入面嘅其他會員
釐清每個人發言嘅背景立場 方便理解
LITrack 2022/03/05 澄清:
會員 #240362 極速神驅 較早前曾被列為「FakeNews」及「風向狗」
經連登及Google起底、當事人解釋相關貼文,
LITrack判斷為未有充足理據列入狙擊名單,現已將佢除名。
LITrack日後將會更加小心謹慎地進行查證,請各位巴打絲打見諒

以上澄清公告將張貼於LITrack Google頁面 3日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞