【Libel】LIHKG 會員標籤插件 (2) (新增雲端同步數據功能、改善標籤流程、匯入數據合併)

1001 回覆
211 Like 26 Dislike
我係話立場上反熱 笑熱狗個風向無變過

至於你話戴口罩個風向變 唔該你睇返個context啦
你同班藍屍將2022年香港人反對港共唔理共存大趨勢堅持封關
扯埋2020年頭香港人呼籲封關救港嚟講
執住「封關」兩隻字就以為咁樣係互相矛盾

你而家就做緊一樣嘅嘢
睇返omicron呢隻喉嚨痛病毒
2021年11月開始出現 相比起之前嘅變種弱得多
而你quote嘅果啲post

2021-05-15 屌你老母 家陣帶少一分鐘口罩洗死?
2021-12-22[防疫撚死全家]青年無戴口罩搭九巴 警到場事主以醫生紙證明未能戴罩

見到個時間點未 解釋到點解風向有變未

隻毒弱咗 大眾對於口罩防疫嘅態度有所轉變係好正常
大家今日覺得戴口罩防疫已經不合時宜
唔代表你上年年中呼籲唔戴口罩係啱
正如今日omicron係喉嚨痛
唔代表陳雲喺2020年年頭講隻毒係弱感冒係啱

其實你無端端提口罩做乜
如果你2021年年中已經叫人唔好戴口罩 咁你依然係獨醒撚
今日隻毒變弱咗 唔代表你當時啱
不如開個討論區比你地
唔想係到望住你地兩個嘈
其實我#594已經講咗話與其喺呢個post討論
不如你繼續開你果啲post 我有唔同意再入post同你辯論
咪喺呢個post阻住人
你到而家駁唔到我#602先至執返炸沙
下面位ching又講得無錯

(有圖)見到呢個post啲正評數,我諗香港人要戴足一世口罩都似。。。sosad
https://lih.kg/bjiBOqV
呼吸巴 好多謝你幫手整libel條list呀!
利申自己都用緊 狙擊五毛的確幾方便

我諗呢個系統主要嘅作用 係公開對家嘅用戶 制衝佢哋滲透/帶風向

有時都見到 有啲被tag嘅會員 未必一定五毛/藍…
不如我哋標籤嗰陣 鬆手番少少 放番多啲落”待定” 或者觀察耐啲再add入list 等libel用家可以集中火力 去追擊啲直正帶風向嘅五毛?
我盡量都keep住寧縱勿枉
同盡量跟返我下面標籤解釋去標籤
https://github.com/V4KFDgEw8T/rccnmlhnzv

個人嚟講 我會回覆狙擊嘅
一係愛国藍屍言論 一係就有機會誤導人嘅玩膠行為
如果得啲待定標籤 或者佢玩啲無傷大雅嘅膠
我就唔主張濫用狙擊功能

不過我認同一啲路線之爭嘅言論係應該標返做待定
我有時間會檢視返我早期標落果啲 match返而家寬鬆啲嘅標準
同應該搵個好啲嘅字眼代替待定 講返明係參考用
如果有啲標籤你認為我標錯嘅 都歡迎反映返

btw我唔會用五毛字眼 藍絲我都盡量避免用
前者被人用到濫晒 狹義指收錢網軍 借用咗去指小粉紅自干五
會被人spin去問「有咩證據我收錢」
黃藍絲嘅講法就類似721兩班人馬旗鼓相當
講到好似只係政見分別 同埋掩蓋咗親共係少數派嘅事實
不過只係個人意見 有可能係我太挑剔
啱 之後我都會更加小心狙擊
如果留意到啲tags有嘢 再feedback番

支持巴打用字講究 令個list更完善
同埋多謝用心維護本土嘅言論空間
噏乜 係咪撈亂咗寧縱勿枉同寧枉勿縱
最新嘅公開版本係2.2.2
你係咩版本
唔小心放咗個3.0.0出嚟
但係其實未Ready
libel(拉布)3.0一推

3.0都未見人
就出左3.1
Libel 版本 3.1.0 已推出

- 新增:標籤記錄編輯功能
- 新增:訂閱名單製作功能
- 新增:本地/雲端資料清除功能
- 更新:標籤項目外觀及顯示方式
- 更新:新增 Google Analytics 事件
- 修正:匯入檔案及雲端同步時合併資料有可能不正確

https://github.com/kitce/libel/wiki/安裝教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞