林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
求6/17 980 x2

見親放飛都係16
好灰鳩

tg: @Yuyuyuyuyu
早一星期喺facebook 收到一張17 號單丁500蚊,仲要係女仔嚟 17 號同女仔睇yoga i am ready
大家聽日點相認 原地跳三下ok?
前一頁放歌單嗰個正仆街
前一頁放歌單嗰個正仆街

好彩我飛左唔睇 不過都睇到一首
徵求17/6 $500飛兩張
大家聽日點相認 原地跳三下ok?

到時得你一個跳
前一頁放歌單嗰個正仆街

我都睇到一首
前一頁放歌單嗰個正仆街

我都睇到一首

我睇哂
前一頁放歌單嗰個正仆街

我都睇到一首

我睇哂

睇左 好緊張
前一頁放歌單嗰個正仆街

我都睇到一首

我睇哂

聽日唔好講俾我聽
前一頁放歌單嗰個正仆街

我都睇到一首

我睇哂

聽日唔好講俾我聽

唔緊要 我已經唔記得哂
個fd臨時甩底,有無人要17號980 (雙字母行)
不過隔離會坐咗我呢個毒撚

有興趣呀!不過會唔會超級大側面
留tg

雙字母行咪好前? 巴打運氣好好呀

信女我唔係俾咗A行定AJ你 ?個位超好喎 點解咁ge樣

留tg

我係A行呀
其實我唔知會開幾多行雙字母

留tg

我係A行呀

其實AJ 後一行就係A 超正面section 中前 講真咁樣先睇得哂成個background
下次有機會再俾前排位你 如果你有需要 希望冇令你失望
求17號一張$500
求500兩連
求500兩連

tg hahahana
求兩張6/16 300/500
tg: wearehongkong

求飛
終於到今日啦

準備好入去又high又喊

留tg

我想問下
收到佢寄飛來
但點解我明明同一張單買兩張飛
但唔係連位來既

有時同一行連位 個號碼未必係順住落架

我係64 30 83
65 30 96咁
即係到時都係連住咁坐?

係連位黎
話說我第一次收到咁嘅no.我都以為唔係連位

留tg

pmed

留tg

我係A行呀

其實AJ 後一行就係A 超正面section 中前 講真咁樣先睇得哂成個background
下次有機會再俾前排位你 如果你有需要 希望冇令你失望

哈哈 冇野呀
我唔該你幫手買飛就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞