林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

放心 一定會 睇mon算啦

屌已經肯比最貴種飛,次次公售都Hold 起哂D 正面靚位,要買又要食黃牛,唔係就又要F5 無限次,香港買飛好煩

小巨蛋嘅三面台Show,根本唔適合喺紅館搞
紅館Projection時候除咗中間正一正果段全部人睇mon

但我覺得依個台好過鑽石形喎
依家近好多 感覺正啲

鑽石形的確係再衰啲~
其實呢種show小巨蛋直搬Show真係啱亞博多啲~ (而無人會想入機場的說)

how about伊館
唔知今晚會唔會有驚喜

佢尋晚話今次行紅館通道都好感動
明明已經開咗兩次 同埋尋晚講咁多Eason 我估佢做guest真係唔出奇
冇嘉賓encore都補返首成全好嗎
其實唔使諗其他場 紅館對宥嘉已經夠晒意義
唔知今晚會唔會有驚喜

明明已經開咗兩次 同埋尋晚講咁多Eason 我估佢做guest真係唔出奇

其實佢都成日講eason
今晚大家落力啲 叫第二次encore啦
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

放心 一定會 睇mon算啦

屌已經肯比最貴種飛,次次公售都Hold 起哂D 正面靚位,要買又要食黃牛,唔係就又要F5 無限次,香港買飛好煩

小巨蛋嘅三面台Show,根本唔適合喺紅館搞
紅館Projection時候除咗中間正一正果段全部人睇mon

但我覺得依個台好過鑽石形喎
依家近好多 感覺正啲

鑽石形的確係再衰啲~
其實呢種show小巨蛋直搬Show真係啱亞博多啲~ (而無人會想入機場的說)

how about伊館

HOCC Homecoming 伊館唔錯,但好似好難做大projection,背景大LED Mon又冇乜特別
呢幾年濕星去哂麥花臣好似冇人記得有伊館
Yoga而家咁一線都好難返細場啦,除非好似綺貞咁
(不過其實Lala / 魏如萱 / 綺貞把聲都好唔入咪,開得一場兩都唔願洗錢租靚音響,今次The Great Yoga真係算好正好正,魏如萱賣唔哂飛連dancer都請唔到過嚟)
有無人覺感同身受句 別人的眼淚隨時來自你我的雙眼 好似hebe你還是要幸福句 所有錯誤從我這裏落幕銘心刻骨 成日唱唱下撈埋左

次次聽你太猖狂都好想唱說謊
唔知今晚會唔會有驚喜

難道我自作多情
希望經過壞與更壞 真係會做佢嘉賓啦

打算一開波就嗌encore
唔知今晚會唔會有驚喜

難道我自作多情

咁我都想佢可以同到偶像同台既

琴晚啲觀眾真係叫到傻 氣氛勁正
今晚唔好輸啊
好期待
唔知今晚會唔會有驚喜

難道我自作多情

如果有 星期五場嘅觀眾會暴動

琴晚啲觀眾真係叫到傻 氣氛勁正
今晚唔好輸啊

看見什麼吃什麼 冇人企好un住un住
今晚希望大家都早d企起身
(Never Been In Love Before 又係難啲企嘅 hahaha)
仲有一個鐘
唔知今晚會唔會有驚喜

難道我自作多情

如果有 星期五場嘅觀眾會暴動

學小巨蛋場話 鬼叫你唔黎兩場咩

有先算
等大家匯報今晚點
其實會喺會場放飛嘅人會有咩記認
想問最遲可以幾點入 趕緊去

有飛幾點都入得

周圍行

周圍行

佢地會唔會原價放?

有飛幾點都入得

原來係咁 驚話影響到人唔比入
單拖綠區自己睇
尋晚有冇神秘嘉賓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞