林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
而家落到勁大雨有啲擔心

一陣冇架啦
而家落到勁大雨有啲擔心

一陣冇架啦

望就咁望啦
今晚記住準時入場啊
今晚記住準時入場啊

影咗成晚而家膊頭好痛
實在太好睇 決定今晚坐到晚山頂毒撚自high

巴打見到你fb啲相 想問用咩機影

Sony A7II 呀~

放17號 500飛兩張
可以單買
有意留tg

有意. tg: fforeveryoung

想問仲有無 2張ticket?
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

放心 一定會 睇mon算啦
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

屌已經肯比最貴種飛,次次公售都Hold 起哂D 正面靚位,要買又要食黃牛,唔係就又要F5 無限次,香港買飛好煩
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

唔會既 你會睇到真人
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

屌已經肯比最貴種飛,次次公售都Hold 起哂D 正面靚位,要買又要食黃牛,唔係就又要F5 無限次,香港買飛好煩

小巨蛋嘅三面台Show,根本唔適合喺紅館搞
紅館Projection時候除咗中間正一正果段全部人睇mon
收今晚$500位2張
收林宥嘉今晚300or 500 2張飛
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

紅館Projection時候除咗中間正一正果段全部人睇mon

但我覺得依個台好過鑽石形喎
依家近好多 感覺正啲
紅館都係最岩四面台

直接去紅館睇下有冇人要

直接去紅館睇下有冇人
紅館都係最岩四面台

4面台又係要買中先得 唔係成日睇patpat
一係無雷公咁遠
唔知今晚會唔會有驚喜
唔知今晚會唔會有驚喜

冇期待 有佢夠晒數
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

唯一諗到兩個場啱做佢呢啲projection
一個叫會展 一個叫九展
點解冇人想聽全世界誰傾聽你
我好鍾意依首歌
屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

但我覺得依個台好過鑽石形喎
依家近好多 感覺正啲

鑽石形的確係再衰啲~
其實呢種show小巨蛋直搬Show真係啱亞博多啲~ (而無人會想入機場的說)
點解冇人想聽全世界誰傾聽你
我好鍾意依首歌

屌買左980 44段
會唔會側到無野睇

唯一諗到兩個場啱做佢呢啲projection
一個叫會展 一個叫九展

會展個場好闊,今次d projection要個場深先對到位
每次睇拉闊都好憎會展個場,唔知點解Harry Styles下年要喺嗰度開
九展就天災場唔好提,留返2-3線濕星開人生唯一一次演唱會算 (鄭融 / 江若琳果堆)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞