林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
突發 多左3張300
有意tg我 :aesopm60392

依加down tg 巴打等等我
突發 多左3張300

巴打tg搵左你,你未睇到?
唔係好鍾意神秘嘉賓唱咁快

好正喎
想問係咪要自己買螢光棒

尋日有送 但套喺手指有啲難揮

我fingfing下手 隻手指燈突然甩左.......
想問係咪要自己買螢光棒

佢條野好易甩 ,我琴晚都係拎住舊野 fing

好正喎

冇左果種feel
想問係咪要自己買螢光棒

我都係 好彩套得翻
睇左琴日個場 舞台效果靚到 悠其感同身受個到
真fans 基本首首都識唱 yoga唱左好多首 真心滿足
但私心想再聽多次 突然想起你(上次黎唱左) 同埋想聽 背影 傳說 伯樂 一點點
同埋yoga將頭場整到尾場咁感動真係好錫啲歌迷好撚正

愈數愈多遺珠
希望舒晚可以聽背影

我諗機會好微 始終背影有啲冷門
琴日佢係咁同右邊台互動 好開心

好正喎

冇左果種feel

其實medley d歌都改編哂 聽起黎小品d輕鬆d 都好有feel
想問係咪要自己買螢光棒

我都係 好彩套得翻

我果隻飛左去遠處 爆左
突發 多左3張300

冇哂啦 唔好再tg我
但私心想再聽多次 突然想起你(上次黎唱左) 同埋想聽 背影 傳說 伯樂 一點點

愈數愈多遺珠
希望舒晚可以聽背影

左邊台
有無人放今晚一張300 唔介意一齊睇

愈數愈多遺珠
希望舒晚可以聽背影

右邊台
溫馨提示

記得今晚大聲用廣東話大叫林宥嘉
給YOGA最難忘的一晚

希望佢年年都黎開Show
琴晚500坐 19行 非常好
求500或300飛
仲有無巴絲放?
今晚睇
駛唔駛拎螢光棒去,定佢已經有派?
今晚睇
駛唔駛拎螢光棒去,定佢已經有派?

派手指燈
btw 原來係睇返 yoga 既舞台設計做得特別好
我睇個時仲諗嘩現家啲投影技術咁先進架啦係咪我太耐無睇 concert

呢兩年好多歌手都有類似,但今次的畫面設計得好好
想聽眼色 同讓世界毀滅
想聽眼色 同讓世界毀滅

口的形狀個年有唱 但live聽真係會唔同啲
btw 原來係睇返 yoga 既舞台設計做得特別好
我睇個時仲諗嘩現家啲投影技術咁先進架啦係咪我太耐無睇 concert

呢兩年好多歌手都有類似,但今次的畫面設計得好好

係 盧凱彤clean tone live都有用投影
其實我覺得佢今次把聲靚過神遊嗰次

利申:冇睇口的形狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞