林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
唔駛買螢光棒!有手指燈送

最重要既係某啲螢光棒太過光,會影響到其他人
收今晚飛 tg:yakkai
唔洗求300 真係少得可憐
跟本冇人放

有.........上面有巴打放三張,不過比人秒搶左
重點係唔駛留言求飛,因為依家大把人求飛,勤力啲追post仲好啦

影咗成晚而家膊頭好痛
實在太好睇 決定今晚坐到晚山頂毒撚自high

係fb見到你啲相 影得好靚呀巴打 借黎做cover picture可以嗎
有無巴打坐綠區,算唔算好側田?

六十頭仲睇到effect
64 65 gg

我係63 980區
應該ok 掛

會睇到掛 至少唔會animation投影睇白紗布囉

你係咪東亞訂?好睇彩數

其實我都唔知 見green zone咁前(佢嗰張500) 又近980 fb見有人賣 然後我就用600買左
跟住就係咁落白紗布 頂吖

好彩相機又夠zoom咁囉

唔錯呀都
帶左個相機仔
應該影到d野
影咗成晚而家膊頭好痛

係fb見到你啲相 影得好靚呀巴打 借黎做cover picture可以嗎

thanks and 隨便拎去
好靚仔
記住今晚用廣東話叫林宥嘉
影咗成晚而家膊頭好痛

巴打見到你fb啲相 想問用咩機影
收2張飛
tg: firmino_11
影咗成晚而家膊頭好痛

嘩,影得好靚
尋日個位好側 好想睇埋今日個場
本身諗住個po夠吹埋今場 之後就開個yoga po
點知大家推得咁快
求今晚500/300飛
尋日個位好側 好想睇埋今日個場

心動不如行動

坐正面台真係將成個THE GREAT YOGA升級再升級架
有無人覺感同身受句 別人的眼淚隨時來自你我的雙眼 好似hebe你還是要幸福句 所有錯誤從我這裏落幕銘心刻骨 成日唱唱下撈埋左
本身諗住個po夠吹埋今場 之後就開個yoga po
點知大家推得咁快

yoga po
希望下星期繼續有好消息
收2張飛
tg: firmino_11
600收左張980
好緊張啊

邊到收
仲有冇人放44 45段飛一張
而家落到勁大雨有啲擔心
有冇人放飛
有冇人放飛

好想要飛x2
影咗成晚而家膊頭好痛

Sony A7II 呀~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞