林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
500 / 380 好少人企
尋晚氣氛好似仲好

咁巴今晚可以專心影相

由山腳上到山頂 今晚專心休養 / 喺死寂嘅山頂自high

歌迷會真係幾有心,張紙唔係普通A4紙,印成兩萬張都幾重本

有幾重本 搵A4紙比

唔駛設計、唔駛搵公司去印,仲要每個入口搵人派呢

得罪講句好基本姐

快啲整番個Fans Club啦你

你估人地無搵錢咩

心機野黎,有錢都要有人肯幫手先得架

咁撚多fans大把人肯幫手啦 佢搵我我都唔介意幫手㗎喎

一開波講就係囉,埋牙就無人架啦,第一日見識呢啲野咩

側過側田

我知你係邊個啦ching

起底組

側過側田

我知你係邊個啦ching

相認
完場前推爆po先
完場前推爆po先

幫推
完場前推爆po先

得罪講句好基本姐

你咁撚嬲做乜?巴打係會長

得鬼閒搞呢啲野

唔係話佢fan club唔好,但你會唔會佢地睇得太高

好多Fans Club乜都無,但係錢照收,你又點睇

咁粒星要檢討下
完場前推爆po先

見到人po自然醒 燈海 嗚啊

得罪講句好基本姐

你估人地無搵錢咩

心機野黎,有錢都要有人肯幫手先得架

咁撚多fans大把人肯幫手啦 佢搵我我都唔介意幫手㗎喎

一開波講就係囉,埋牙就無人架啦,第一日見識呢啲野咩

Yoga好,fans又好,咁好未

得罪講句好基本姐

得鬼閒搞呢啲野

咁粒星要檢討下

唔關個歌手事,係人既問題
講起fans club 冇見過邊個搞得好好令到我會好想join佢地

得鬼閒搞呢啲野

咁粒星要檢討下

唔關個歌手事,係人既問題

好似女神同兵仔咁,派得多軍糧d兵自然忠心d
講起fans club 冇見過邊個搞得好好令到我會好想join佢地

通常好多分化問題,而且有陣時入左會都好似無乜活動咁,join黎無用
攞啲錢買演唱會紀念品好過
推推推
壞與更壞變咗勿忘你!
有古怪

通常好多分化問題,而且有陣時入左會都好似無乜活動咁,join黎無用

根本fans club依樣野就好黑暗 入過就明,好彩我果個會長算好好,教左我好多野
壞與更壞變咗勿忘你!
有古怪

好驚
如果我變成一首歌 -> 寵兒

尋日晏左買唔到書仔
壞與更壞變咗勿忘你!
有古怪

好驚

壞與更壞變咗勿忘你!
有古怪

好驚

係佢老婆好喇
壞與更壞變咗勿忘你!
有古怪

好驚

係佢老婆好喇

曬恩愛

根本fans club依樣野就好黑暗 入過就明,好彩我果個會長算好好,教左我好多野

所以我先話歌迷會有心,好多都un un腳等收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞