林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
其實我覺得佢今次把聲靚過神遊嗰次

利申:冇睇口的形狀

睇過晒咁多次
佢每次都進步過上一次
依家真係the great yoga
今晚睇
駛唔駛拎螢光棒去,定佢已經有派?

派手指燈

咁再睇下帶唔帶,上次坐雙字母行
今次第3行會好似遠左

希望會唱一點點....
4月係小巨蛋睇完 琴日今日又睇埋紅館 9月去埋馬拉睇 我愛林宥嘉

口的形狀個次 香港場 覺得係佢最好狀態
今晚睇
駛唔駛拎螢光棒去,定佢已經有派?

派手指燈

咁再睇下帶唔帶,上次坐雙字母行
今次第3行會好似遠左

希望會唱一點點....

覺得想好feel啲搖野就自己買
佢個手指燈唔太光 又搖唔到 冇咩mood
第一個造型好型 有無巴打有同感

第二個同最尾果個型d

睇過晒咁多次
佢每次都進步過上一次

我都覺得今次狀態係最fit

睇過晒咁多次
佢每次都進步過上一次

我都覺得今次狀態係最fit

個人開心左享受左
唔駛買螢光棒!有手指燈送

最重要既係某啲螢光棒太過光,會影響到其他人
求兩張500/300連位
tg: cth0205

唔洗求300 真係少得可憐
跟本冇人放
唔洗求300 真係少得可憐
跟本冇人放

有.........上面有巴打放三張,不過比人秒搶左
重點係唔駛留言求飛,因為依家大把人求飛,勤力啲追post仲好啦

第二個同最尾果個型d

最尾果件真係好想幫佢除 係咁跌

第二個同最尾果個型d

最尾果件真係好想幫佢除 係咁跌

佢最尾除件嬲好型 飲水都係
好可惜浪費唱得半首仲要歡樂大合唱咁,好無feel
好想聽拾荒同勉勉幸福 可惜噚晚都冇唱到 不過首感同身受已經夠哂
[quote]好想聽拾荒同勉勉幸福 可惜噚晚都冇唱到 不過首感同身受已經夠哂
好想聽拾荒同勉勉幸福 可惜噚晚都冇唱到 不過首感同身受已經夠哂

好想聽勉強幸福同伯樂
大家想聽嘅歌夾埋應該都夠佢一場嘅歌單

睇佢咁多年
由佢唱好多人地既歌
到依家自己既歌都唱唔夠喉啦

睇佢咁多年
由佢唱好多人地既歌

jazz channel好鬼正

特別係戴係頭個啲皇冠 貓耳朵 坐佢後面真係想一下拍落去

睇佢咁多年
由佢唱好多人地既歌

jazz channel好鬼正

早知買埋今晚嗰場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞