林宥嘉 The Great Yoga 香港場 (2)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
我相信無歌詞既話一定唔駛聽咁多人一齊唱 唔知自己聽緊yoga唱定觀眾唱

未唱完就叫 上完個高音又叫

搞到個演唱會既分低左好多

口的形狀個次都唔係咁

首歌未到最後一個音符 無人會拍手住

特別係慢歌添

Exactly 未完就拍手某程度上係幾唔尊重所有台上既人 包括負責樂器既人

記得以前有林氏家訓...係yoga 希望大家演唱會既時候做同唔做

sorry 情緒到控制唔到

$500 中間
隔離位連神秘嘉賓都唔識唱......
我心諗500蚊不如你送俾我好過啦

係香港睇得CONCERT就預左好多垃圾臨時FANS
淨係識D大路歌又入黎睇
早開的晚霞好催淚
Yoga live真係冇得輸

Agger 佢唱慢歌真係尾機

聽心酸想喊 佢既慢歌好有感染力

聽佢talk喊左

係!!
諗返起佢由星光到依家

諗起佢果陣個薯仔look 到而家企喺紅館發光發亮

我反而好鐘意佢個薯仔look 好可愛
$500 中間

唔好咁講 有d個口係首首都識,不過連呢首都唔識真係有d過份 最緊要唔好學五月天d歌迷咁,咁霸道

唔識唱定唔唱
包子無Yoga叫係唔會一路聽一路唱
完左個concert 大家一齊集氣 24號金曲王正式登基!!

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

唔知係邊睇過話金曲獎麻麻地華研啲歌手

但今次評審有小玲老師
完左個concert 大家一齊集氣 24號金曲王正式登基!!

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

可能華研歌手班底太似 又狂唱影視主題曲

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

最緊要最大果個評審 係小鈴老師 佢果時星光已經好鐘意yoga

好想佢拎啊
講真美妙生活拎唔到 大小說家嗰年都應該要拎啦
早開的晚霞好催淚

聽佢talk喊左

係!!
諗返起佢由星光到依家

嗚啊 然後諗到佢同自己偶像企過係同一個台
真係好感動
有冇人覺得飛新編曲好正
$500 中間

唔好咁講 有d個口係首首都識,不過連呢首都唔識真係有d過份 最緊要唔好學五月天d歌迷咁,咁霸道

唔識唱定唔唱
包子無Yoga叫係唔會一路聽一路唱

算啦你再講都係咁 根本鳩叫果班人點都係會鳩叫

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

但今次評審有小玲老師

咁希望今次拎到

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

都係大同yoga戰啦呱 不過對於華研唔抱期望
早開的晚霞好催淚

聽佢talk喊左

係!!
諗返起佢由星光到依家

我反而好鐘意佢個薯仔look 好可愛

其實我都好鍾意 咩look都咁正

我前幾排d囡都好high 但佢地隔離條仔死魚咁款

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

雖然鍾意yoga多好多 但大同最後一戰又覺得比佢都可以接受

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

最緊要最大果個評審 係小鈴老師 佢果時星光已經好鐘意yoga

好想佢拎啊

大小說家太多負評

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

好想佢拎啊

大小說家果年真係好應該拎 但係老蕭果年都好似幾勁 輸左真係有d可惜
人地可能識唱唔唱怕嘈到人呢都係主要除左yoga 叫唱先唱

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

好想佢拎啊

大小說家果年真係好應該拎 但係老蕭果年都好似幾勁 輸左真係有d可惜

大小說家拎唔到好失望

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

好想佢拎啊

大小說家太多負評

我反而最鍾意大小說家

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

記得yoga 感官世界個時串過金曲獎黎

施人誠: 大家應該很清楚YOGA 今天不會來的原因

唔知有冇咁小器
如果佢可以一年黎一次就好

再紅啲可能就會好似五月天咁年年黎呢
不過真心唔想啲歌迷變到好似五迷咁

Agger 我由神遊開始睇 真係好想佢年年黎

好驚 方大同榮休碟

仲要有姐倫

佢唔會啦

記得yoga 感官世界個時串過金曲獎黎

施人誠: 大家應該很清楚YOGA 今天不會來的原因

唔知有冇咁小器

咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞