ONE PIECE 海賊王 1037話情報 下期休刊

438 回覆
12 Like 9 Dislike
老實老實,尾田畫打鬥咁多年都無進步,仲越畫越差 呢場打得仲悶過打卡二 係一線漫畫家黎講,尾田d 打鬥算幾垃圾下
one piece 講咩make sense

是但鳩嗌我要把你打飛咪得囉
on9
爭在未嗌「我哋係草帽海賊團!」
一睇都覺得係學山治
咁睇嚟下一話係扮契仔 之後秒咗 凱多
海賊の王に!
會唔會橡膠果實唔係叫橡膠果實
其實係石油果實 覺醒可以用核彈
完全係
你諗對上個動物系大佬係路奇
有真係變豹咬, 個六王銃用埋指甲, 條尾都好似識出嵐刃
成個凱多篇啲動物系打鬥悶到on9
凱多新技同三檔平手…
有冇諗過所有惡魔果實同三大古代武器一樣,係800年前舊世界嘅高科技產物?
圖鑑本來就係說明書。
大媽 凱多 JQK覺醒能力係咪冇點特別提?

動物系覺醒只係加體質會唔會太廢
JQK粒果實好似冇咩特別表現
就俾人KO
似係桃子覺醒,叫左象主過嚟
紅髮都未必使識咁多嘢,尾田將劍士定位到好高水平,只要紅髮係劍士,佢只需將劍練到最勁就夠,劍就係一個大buff

用契仔做比較,大家都係劍士,契仔有劍術+勁劍+霸纏已經有王副水平之上
契仔啲刀未到最高水平,如果鷹眼把無上大快刀係Rank S,閻魔都只係Rank A
另外契仔霸纏只係啱啱覺醒
只要紅髮把劍係無上大快刀,加上霸纏練到最勁,已足以有四王水平

所以其實凱多幾笨7,拎支狼牙棒9fing,如果佢拎劍,應該冇人夠佢砌
用劍路飛死撚左
話說仁王像,艾尼路都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞