ONE PIECE 海賊王 1037話情報 下期休刊

438 回覆
12 Like 9 Dislike
明顯粒果實關象主事啦
仲講乜羅既手術果實
閱讀理解拎U呀?
"五老星:“是因為政府想將那果實的名字從歷史中抹去嗎?!"

點解五老星作為世界政府最高權力好似咩都唔知咁
係佢地之上都係得Im啫
點解唔正直指Im而係講"政府"
"五老星:“是因為政府想將那果實的名字從歷史中抹去嗎?!"

點解五老星作為世界政府最高權力好似咩都唔知咁
係佢地之上都係得Im啫
點解唔直接指Im而係講"政府"
先別管那個了,現在必須專注於'和之國'。誰能料到這場仗能進展到如此程度的。”
應該有live
我諗五老星應該知道 全幹部完哂 得返四皇戰
睇到好迷
唔...
咁邏輯上都唔啱, 象主已經成千歲以上
劇情之前話佢遠古時期已經係到行緊
五老星提及既果實都係過去既幾個世紀
只可以話粒果實同象主有關係
過左幾話
路飛又勁撚左
唔洗開四檔都打到凱多反白眼
好想睇路飛再對住舊三大將會點
邊一話?
凱多都單挑到大媽都贏唔到
基本上真係有王級了

其他人邊有得打
去到而家情況,可以同路飛打既人都應該十隻手指數得曬
大將真係要buff吓先得啦
的確係,車輪戰左咁多回合,凱多冇扣血都起碼扣體力
路飛今次贏左都未真正超越凱多
幾時先有全圖
下星期又停
冇霸王式果批9成半都唔入流
果半成當係山治依啲有特殊性啦
我認為最後唔會打大將,太冇趣了,
能力一早知晒,變化唔大真心冇咩意思。
反而覺得似同龍合作打更上級打娒伊果類,
如果有能力推翻天龍人,可能三爺孫打都唔奇

大將俾番D手下打,
留薩波打赤狗,反上剋下戰勝對方。
其他
滕虎留契子,魔法劍客
山治打黃猿,速度大戰
綠牛俾甚平,
如果青雞臥底回歸就打大和,雙冰大戰
芬奇打科學家?
普通諗 佢地呢幾十年先當權 唔清楚哂過往執政者啲思路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞