ONE PIECE 海賊王 1037話情報 下期休刊

438 回覆
12 Like 9 Dislike
冇霸氣,企定俾人打邊個都痛啦
攻擊力高範圍大,
基本上都天災級攻擊,踢一腳都差不多海嘯咁打過來反晒D船
山治條眉又轉番去了

因為依家對腳係冇火形態?
唔通之後,一出火又變番防禦型?
我覺得冇咁簡單
專登開條線提及
佢個能力覺醒左又唔係有d咩咁特別
唔似係手術果實
本身明哥呢part 就係bugbug 哋。一個鳥籠連藤虎同卓洛都擋唔住…大船團非戰之罪啦
更新得好撚慢
1037 幾時有?
呢個星期5?
羅傑重要事跡都講得7778啦
劇場版整番當年場大戰好過

其實卡普都膠,
明知天龍人係垃圾但又要幫班垃圾做走狗
卡普傳可能都係解釋番個原因。

所謂既海軍,保護打家劫匪就話OK,
打D普通航海家,阻止佢地搵歷史真相
聽天龍人講做走狗
佢串人但係自己有自然系果實都做唔到top dog
要響樂園既起點到恰細路
係咪唔齊全架
原創同A貨既分別
可能歷史俾人知道左, 就會天下大亂
status quo永遠有好人幫手維持
唔好啦, 畫左30年仲唔休息
尾田都唔會俾人畫掛
尾田唔會行火影個種黑暗風,佢話要畫比小朋友睇
卡普果下唔叫公然屌既,講完都冇人知,
海軍聽左都唔敢傳出去啦
敢背後講天龍人姐

如果天龍人嬲豬,要卡普消失應該都仲得既
你錯啦,走狗係世界政府,海軍只係世界政府既其中一個組織,主要目的真係打擊海賊。細個班,有幾多人清楚知道某d特別任務既背後目的,你睇救左羅賓個個巨人中將,咪因為知道上層既黑暗面先叛變。
卡普似認同海軍既核心目的,想做護民眾但唔想做走狗,咪做萬年中將
呢個位睇到少少𢛴
唔關火唔火事,條眉(疑似)係講情感同血統因子覺醒嘛,本身山治條眉同其他兄弟姊妹唔同因為得佢保留情感&無覺醒,其他兄弟無情感&有覺醒就係轉另一個方向
本來話佢轉咗條眉個時仲好開心,代表覺醒血統因子,最重要係可能會無咁啲情感,可能會無咁狗公流少啲on9鼻血同埋fix咗唔打女人嘅問題
但依家又轉返
可能咁代表係完美狀態啦,有覺醒+有情感,但姐係又變返狗公,好撚煩
個時睇佢打女人其實都有啲開心,山治狗公格係佢性格最大缺憾
好正
其實依家動畫好好睇 想開動畫po 但好似無人睇咁
尤其石谷恵美有份嘅 佢做導演嘅957 982 成集都超好睇
957 各大勢力一覽,七武海逐個介紹型到瀨屎

982 有queen 鬼之島party 好撚好笑
1000集 有有甲山治 貓狗月獅 草帽全團回顧 都好好睇 和之國動畫啲質素真係唔差
其實真係得957 982好睇其餘麻麻
本身漫畫已經拖拖地
動畫啲畫面仲拖
頂唔順
唔拖唔得
佢宜家已經一集動畫=一集漫畫咁做都追得太貼
動畫個個星期做但漫畫幾集就休一次
你幾分鐘睇完既野要拖長20幾分鐘黎播 唔拖就難

不過幾欣賞佢會分配D經費放哂係重要場面度
宜家係得閒j下佢d神作畫

白胡對Roger個下對撞
上幾集桃園十拳

漫畫fans其實最想都只係睇到呢d場面神還原
黎緊可以期待下路飛出Red Rock打低凱多
所以依家好少長篇動畫
全部都分季
咁就冇追貼漫畫依個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞