ONE PIECE 海賊王 1037話情報 下期休刊

438 回覆
12 Like 9 Dislike
大佬我唔係同人嘈唔洗反駁
講完意見就算

尾田成日都講覺得有趣就畫架主角重覆打同一個Boss,我都覺得冇趣

套路重覆,能力又重覆?
仲要連住同一篇喎
咁漫畫黎黎去去都係呢d風火水電架啦
卓洛夠升左lv
咪又係斬擊 仲要招招都只係換個名
其實一樣只係威力勁左
我覺得路飛打赤狗係必須
始終赤狗係路飛面前親手殺死艾斯
但唔希望赤狗係一篇既大boss 如果赤狗好似以往啲大boss咁又要打幾次先打得贏真係屌出聲
有講過青龍個粒係最強咩,最強應該係凱強唔係粒果實,凱多食八岐大蛇/大佛/九尾狐果實都會係最強
只可以話暫時得佢呢粒有咁既待遇
你啱,睇下桃仔幾廢
再補充一點,
黑仔唔係海軍,冇live睇

15億果集黑胡講「海上皇帝對你而言太早了」
佢都磨左幾十年,自己都唔相信路飛有呢個實力。
由呢句說話到依家,都唔知有冇一個月時間

要佢自己都唔敢直接挑戰凱多。如果條友係咁勇晨早做咗。依家仲要係凱多加大媽聯手。
又唔知大媽反左船,正常會認為以為有2團人係度

按佢咁細膽既性格,冇理由會單團衝入去雙王面前送頭,打冇把握既仗

路飛挑雙王,黑胡睇唔起佢,正路都估滅團
黑胡去到就變單挑雙王團
黑胡搶其他野唔好?

和之國鎖國,登島極難,
黑胡可能去都未去過,連佢地係邊都唔知
又要探險

島中島,飛左上天唔係咁易搵到,搵到都仲要人帶佢飛上去

黑鬍子有講出發,但出發去邊冇講過,
唔一定係和國。
新聞有幾件事發生咗,媺媺薩波都似出左事

佢可以去沙國係搶古代兵器,或者火果實之類的。

打贏凱多,係一個咁難得加懸賞,加威望嘅機會。令佢更接近海賊王。
垃圾尾田千萬唔好安排其他傻閪來搶功勞。
我都唔想佢做大BOSS,
秒左又好似好欺負佢,俾手下打算
有飛行能力,超硬龍鱗,有齊風雷火三屬
記得有粒鐮刀果實係單體風,凱多係大範圍風
雷等於雷果實個大範圍地圖炮
火等於艾斯貫穿十架船嗰招咁
冇可能輕易打贏到佢
三大將=四皇既戰力
如果唔係海軍晨早就滅左
你話呢? 咁上面D人會去左邊, 跟住細?
佢一個熱息炸左左坐禦田城
算唔算炎帝級
king整果條係咪熔岩龍?
個大島黑影會唔會係黑鬍子團個巨人
而家火屬唔值錢
火拳統
狐火流
惡魔風腳
King
待補充
King可以整到個形出黎似熔岩
諗多左喇 左膠嘅漫畫唔會有報仇呢樣野
今話幾時有啊
都講到明係象主..
點解今話等咁鬼耐
凱多可以出左咁多技,都係因為佢係凱多
其他人食左佢粒果實,相信d技能同攻擊都會唔同
sor睇過龍自膠
如果薩波未死 應該係4隊長 vs 3/5大將
始終革命軍係要打爆世界政府
薩波都有報牛既合理原因
龍就打元師或者再高級
海賊團打返海賊團
因為我地係早左一個禮拜睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞