ONE PIECE 海賊王 1037話情報 下期休刊

438 回覆
12 Like 9 Dislike
希望係咁👍 都正路同埋有睇頭
反而大媽唔知佢想點完,下次再打?今次比羅佢地打番個人格出黎?
個人認為最後九成都係打黑鬍子
呢條柒頭鋪排左咁耐, 忍辱負重咁多年
體質特殊有雙果實(甚至有可能係三果實)
整死艾斯都係因為佢, 最後打柒佢為艾斯報仇都合情合理
同埋最主要理由係同路飛爭做海賊王
邊個話個設計唔熱血 日本讀者?
但話係仁王像 似係日本最常見最多人祈福之一嘅神明
甚平實力到哂頂啦 出左黎行咁多年有哂見識機遇都上唔到大將級 如果冇啦啦上到好on9
本身已經係叔輩份人又唔夾草帽團 格硬當佢後生仔一齊實力成長
我睇返係967-968呢兩話左右
要睇仔細啲
google發現原來都幾多圖見到
藤虎同黃猿唔似會同草帽團打,藤虎係好人,路飛唔打好人,黃猿係踩界既正義,即使係任務都唔會點認真,你睇佢當年泡泡島同電影Z編hea撚到,綠牛唔知咩人,赤犬我估會死係薩波手,路飛團似會越過海軍直指世界政府同天龍人
暫時睇,五老星似係睇緊live
對話穿插象主劇情之間,應該係講象主個能力。
有冇覺醒應該都係指象主。

最後誇頁係隻象,但最後句對白係五老星,
應該都係講緊佢。

點解禦田要講20年後,點解要開國,
點解會流傳和之國同佐烏係世交。
我估本日記入面應該都係有寫象主會到呢件事。
完左之後和之國應該會同佐烏合拼。
即便对我等而言,那‘果实’也已成传说。

佢呢句既意思即係,喺佢地現存既時代,那"果實"已經唔存在,同埋幾個世紀都冇出現過,所謂既覺醒根本就唔係話能力既進一步覺醒,係講緊"果實"已經出現返係呢個時代。

所以佢最尾加多句 编辑语:话语中的真意是什么?
意思叫你地D讀者唔好以為就咁睇表面係乜就係乜
一直都有
你睇返以前金獅子劇場版前傳
羅傑隻船都係有隻巨蛋
只係佢好少出場
冇咩人留意到
係有御田回憶佢先出現返
D人先開始留意
扑左嚟食
有霸氣纏繞已經夠攻擊力 不過凱多都係要用八卦
幻想下如果肥蛆真人係電視上發癲大炒大鬧、呀姐Do姐 叻狗 至矮果啲全部都咁佢唔住
你都想即刻熄電視
好撚老實個人係勁食一粒都可以好勁,
又或者唔食都已經可以好勁。

set咗個規矩每人食一粒已經可以好好,兩粒已經係BUG萬中無一,大突破。

一個人食三粒真係有啲過份
而家主流講法係黑鬍子可以食三粒
可能見到凱多輸就走佬
如果黑鬍又變龍其實會唔會好悶
都覺,所以先覺得唔會。
又重覆能力對手正常係打打下先講對方能力比較有趣,Boss能力要保持神秘。
打佢地先有D新招睇。
正常,打黑震已經夠。
同埋冇必要食咁多,有霸氣食十粒都差不多,咁多能力,作者自己都控制唔好場戰鬥。

唔係話一定唔會打赤狗,而係咁樣畫,打得好冇趣。
我係尾田真係唔會比路飛打赤狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞