lexus堆sedan算唔算係滄海遺珠

382 回覆
57 Like 19 Dislike
UX同NX屌佢老尾真係笑死人頭驅SUV人唔笑狗都吠堆車主仲要覺得自己揸緊Cayenne GTS咁
NISSAN一向多嘢整
“日產精神,整撚死人”呢句細細個已經開始聽
Audi轉錦龍...
Audi 香港新車登記愈來愈少,路面都好少見
其實係香港先係咁,台灣Lexus 仲係好勁
我估原因係美國市場都係賣Suv多
所以應該Lexus美國賣得多過BMW同Benz,但輸房車

不過網上好多數據又有啲出入我唔肯定真係數字
但明顯係三個牌子嘅銷量喺美國計係接近嘅
自從轉左比錦龍之後基本上Audi係香港已經玩完好少人再買
BMW 邊部FL左十年?你咩事?btw你啲reply真係話緊比大家聽你係零智車主
sales計過比我睇, 話平過租車
你要多 options 就預左壞架啦,日產整少副波箱,電腦,音響其實已經慳左好多

你要少整一定係食雙田落後科技
雙田車主表示乜都冇甚至連冇sensor就=唔會壞不過一壞就星期六日公路著火
私放值600k, 開318k收, 真係好撚癲
但我見錦龍係想大搞喎,做好多promote 又搞咁大間showroom
係咁㗎
其實私人賣車唔係好難
唔知點解有人咁都肯比原廠收trade in
真係當你乞兒 賤價收仲要你多謝返佢
BMW fl 10年,咩款?
不過日本車喺支那係另一個世界, interga都復活
我諗佢指每月供款,但係燕梳,牌費,消耗品要自己食哂喎
要高轉先有力
師兄ES唔係camry黎 係avalon
租車包保險牌費,佢有冇計埋
所以Benz做老闆車d sales好撚慘
野野要跟到足送撚埋門口. 位位老闆full paid2-3球 s class .賺到既佣咸到仆街
貴價車私放好難賣 車行實湯你啦
基本上多過30萬既2手車自己已經放唔撚到
每10萬的難度都倍增
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞