lexus堆sedan算唔算係滄海遺珠

382 回覆
57 Like 19 Dislike
曾經有段時間因Euro 6c出唔到牌
而家點解出到就唔知
FKS係雙噴,唔係齋直噴,本身就唔會好似直噴偈咁多PM,過唔到廢氣似係蝗冠扮蟹Cut cost
隔離post蝗冠fans話
「講真咪又係咁揸」
全球先得20000部都幾肉酸
仲要係2021年 cut咗GS 谷晒去買IS先係得2萬部
https://youtu.be/0Icv9yrpGmI

岩岩睇到新RX車評,3:20開始個中控好似無進步過咁同好唔慣波棍唔係直上直落
清睇Autogefuhl, 抵贊

零智真係零智
2022內籠屌你老母仲同十年前一樣
支波棍屌你老母柒到…..
完全係跟住日本堆廢老喜好設計出來
習慣坐到好後
勁憎啲touch screen 咁遠
佢講車算有個句講個句,條條片成30-50分鐘,正常人要知嘅野都俾佢講哂,抵睇到爛

除左個中控同棍,頂佢個倒後同360 cam想點,又係裝返幾年前嘅野算咁。睇完內寵真係可以走人唔勢睇試車咁濟
果個類似mouse pad既嘢的位置,如果係右軚車,而司機用慣右手,應該好難用。
講起Audi/Benz/Tesla乜都逼你touch

其實根本只係樫成本
少一個掣就生產少一個module
又平一截

乜都叫個客去Mon度touch
一塊三叔Mon好平(Benz真係用三叔Mon)

咩多screen
咩high tech只係cut cost嘅煙幕
但又大把on9仔受落
睇完寶馬iX個中控台同內裝再睇返佢,真係唔知佢哪來的自信收X5價
沖!物超所值
Lexus 車個樣係幾好睇
老婆話要換7個位以備不時之需車埋兩老
自己又唔想揸傳統MPV
睇中RX450hL是否不智又唔知幾時會大改款
咁7人車係最舒服
去睇左車先 睇下又唔洗錢
坐唔坐得落都未知
但係suv坐7個就無位擺野
RX 外國出左2022款,上面有片。個人感覺內裝係用返十年前嘅野,依家標準係垃圾,港版係點就唔知啦,不過皇冠個track record就

drive quality Lexus 就不嬲唔係強項
渣緊車捽mon,會轉移視線,好易出事,
純用觸覺控制實體制,就安全好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞